Aniston

Enhver mors survival kit

Ja, ja, ja, hvis bare vi har vores Nespresso kaffemaskine, et par gode stærke kaffekapsler og et stykke chokolade gemt godt væk i køleskabet, så skal det hele nok gå.

Men hvis vi nu ser bort fra det, som er ren overlevelse, så er der også en række andre ting, som kan være gode at have ved hånden - eksempelvis når vores unger gang på gang kommer med hudafskrabninger på knæene og på hænderne samt i ny og næ også en numse, som klør.

Lillemanden har aldrig været typen, der er kommet meget til skade. Men siden han er begyndt i skole, er hudafskrabningerne og de blå mærker virkelig taget til. Livet i en skolegård er lidt mere turbulent, og man må tage de øretæver, det medfører.

Forleden kom han hjem med hudafskrabninger på hele albuen efter en lidt voldsom leg. Læreren havde givet ham plaster på, og under og ved siden af plasteret var albuen helt fyldt med store røde knopper. 

Vi fjernede naturligvis plasteret og fik smurt creme på med det samme, men lige lidt hjalp det. I hvert fald indtil jeg greb min Dermalibour+ Repairing Stick, som på blot et par timer sørgede for, at 90 pct. af knopperne var væk, og efter blot tre dages påføring af Dermalibour en gang dagligt var både det store væskende sår og de grimme knopper helt forsvundet. Genialt!

Dermalibour+ er dog blot et af de produkter, som man får med, når man køber A-Derma SOS-kit, som er et lille kit med alle de hudplejeprodukter fra A-Derma, der altid lige er gode at have inden for rækkevidde - måske specielt, når der er børn i husstanden.

SOS-kittet fra A-Derma indeholder oven i købet et par af vores favoritprodukter fra det plantebaserede hudplejebrand. Samt et par produkter, som vi endnu ikke har prøvet, men som, jeg tænker, er gode at have ved hånden, hvis uheldet skulle være ude - og det skal det jo nok på et tidspunkt ;-)

A-Derma Cytelium Drying Spray er en lille spray, der er særligt god at bruge, når man har skoldkopper, fordi indholdet beroliger huden og dæmper kløe. Men den kan også bruges til andre kløende eller væskende vabler, som kan give ar.

Cytelium virker genopbyggende og styrker hudbarrieren, så det er klart den, jeg vil hive frem, næste gang, vi kommer hjem fra skolen med et væskende sår eller grimme knopper på knæet.

A-Derma Epitheliale A.H DUO er den creme, vi skulle have haft ved hånden, da Lillemanden fik sine brandsår i SFO'en. Det er nemlig en ekstra reparerende creme, som anvendes til skadet hud efter dermatologiske indgreb eller hudskader efter eksempelvis kirurgi, sår eller forbrændinger. 

Ligesom Cytelium virker den genopbyggende og modvirker ardannelse. Og såret skulle, efter sigende, hele fem gange hurtigere.

A-Derma SOS-kit indeholder desuden hele tre af de gode Dermalibour+ produkter, som henvender sig til hele familien - uanset om det er voksne eller børn, der har skadet eller irriteret hud.

Dermalibour+ Foaming Gel er en antibakteriel sæbefri vaskegel, som er super skøn, og som virker beroligende og rensende på rifter og sår, rødme, kløe eller stram hud.

Den kan bruges på hele kroppen - også intimområdet - og så er den rigtig god at vaske hænder i, hvis man i perioder har meget tørre hænder eller mange rifter.

Dermalibour+ Repairing Stick står altid fremme herhjemme, fordi den er genial at have i nærheden, hvis man har en rift, et sår, en grim neglerod eller et meget tørt område et sted på kroppen.

Repairing Stick fikser det hele på den halve tid, og så er den både antiinflammatorisk, reparerende og nem at bruge, fordi det blot er en blød stick a'la en læbepomade, som man skruer ud. Den er i øvrigt helt uundværlig i bagagen - og evt. også i pusletasken, hvis man har sådan en.

Dermalibour+ Repairing Cream er, ligesom Repairing Stick, antibakteriel, reparerende og beroligende og god at hive frem, når man får sår eller rifter. Den gør det blot muligt at så smurt et større område ind, fordi det er en almindelig tube med creme.

Alt i alt fem solide produkter, som næsten er uundværlige i en hverdag med børn, der kommer hjem med skoldkopper, sår, blærer, røde numser og andre underligheder konstant og hele tiden ;-)

Alle produkterne i A-Derma SOS-kit indeholder naturligvis Rhealba Havrekim, som er A-Dermas helt særlige plantebaserede aktivstof.

A-Derma SOS-produkter sælges samlet eller hver for sig på apoteket.

ANNONCE
Enhver mors survival kit
Del

Seneste nyt

Annonce