Aniston

67 nyheder til perfekte bryn og vipper

67 nyheder til perfekte bryn og vipper

Det er ikke hver dag, at et beauty brand kan brillere med at lancere hele 67 nyheder på én og samme gang. 

Ikke desto mindre er det, hvad svenske Depend Cosmetic gør nu her, når vi træder ind i oktober.

Depend Cosmetic er i Danmark mest kendt for sine små minilak, som alle, der går med neglelak, vist har minimum en af i samlingen. 

Men faktisk startede Depend et helt andet sted: Nemlig med at producere permanentvæske og brynfarve.

Leder du således i den lokale Matas' afdeling med farve til bryn og vipper, vil du med garanti støde på Depend Cosmetic.

Endnu mere her fra oktober. De 67 nyheder, som Depend nu sender på markedet, er nemlig alle henvendt til ét bestemt sted i ansigtet - øjnene og området heromkring.

Den nye serie hedder "Perfect Eyes" og indeholder således produkter, som kan netop det: Give perfekte øjne.

Depends nye serie indeholder alt, hvad man kan ønske sig til at fremhæve øjnenes naturlige skønhed - og i den proces er det helt okay at "snyde" sig til lidt ekstra farve og fylde hist og pist.

I den nye serie til bryn og vipper findes både semipermanente farver til bryn og vipper, pomader til at farve bryn, kits til styling af bryn, vipperserum, brynblyanter, vandfaste eyeliners, penne til brynfinish, kunstige vipper, brynpensler, vippebuere, pincetter, øjenmakeupfjernere, øjenmasker og meget meget mere.

Jeg har langt fra haft fingrene i alle 67 nyheder og har endnu heller ikke haft tiden til at granske alle de nyheder, som jeg har fået fingrene i. Men bl.a. er jeg ret vild med det nye Eye Brow Beauty Kit, som er et komplet kit til styling af perfekte bryn.

Sættet indeholder alt det, man skal bruge til at få helt styr på øjenbrynene - lige fra en lille stribe skabeloner, til brynskygger i to nuaner (en til at farve med og en til at korrigere) samt to forskellige highlightere til under brynet, så det løftes. Derudover indeholder sættet en voks, som fikserer brynet, så det bliver, hvor det skal. 

Det er ret nemt at bruge og kommer endda med små pensler, hvis man eksempelvis vil have sættet med på rejse eller har det okay med, at værktøjet er en smule til den korte side.

Umiddelbart har Depend med deres kæmpe bunke nyheder skabt den komplette serie af bryn- og vippeprodukter, som nok skal komme til at betyde, at de ikke længere blot er kendte som "dem med neglelakkerne". Og jeg glæder mig til at dykke ned i mange flere af de spændende sager her til efteråret, hvor øjnene gerne må overskygge den dejblege hudfarve.


Depend Cosmetic Perfect Eyes lander i handlen hos Matas i starten af oktober.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce