Aniston

CND Creative Play: Come out and play!

CND Creative Play: Come out and play!

Herhjemme har CND i nogen tid været en af favoritterne på neglelakhylden (okay ... -hylderne).

CND Weekly Polish er nemlig ikke bare neglelak med skønne farver, som er nemme at arbejde med. De holder også længe - ja faktisk som regel en uges tid.

For nyligt har CND dog lanceret "en lille ny", som lægger op til endnu mere leg med dimensioner og, som oven i købet er en oplagt neglelak til nail art eller andre kreative projekter på neglene.

Den nye serie af neglelakker, som meget passende har fået navnet CND Creative Play, er ikke bare en forlængelse af det eksisterende CND-univers. Det er nemlig helt sit eget og kommer i hele 80 forskellige farver med tilhørende top coat og base coat for bedst mulige holdbarhed. 

Man bruger ganske enkelt først CND Creative Play Base Coat, så lægger man et enkelt lag lak, og så hærder man lakken med top coat.

Og ja, du læste rigtigt ... De farver fra serien, jeg har testet, har faktisk kun krævet et enkelt lag lak for, at neglelakken var helt dækkende på samtlige negle.

Konsistensen i CND Creative Play er da også en hel del anderledes end konsistensen i andre lakker, jeg nogensinde har prøvet. Neglelakken er nemlig mere tyk, og den løber ingen steder, selvom man lægger et tykkere lag, som ellers ville få neglelakken til at rutsje rundt på neglene. 

I stedet bliver CND Creative Play neglelakken, hvor den lægges, og hvor den skal, hvilket gør de sjove og livlige lakker super oplagte, hvis man er typen, der leger en hel masse med nail art. 

For alle os, der er lidt mere klassiske i vores tilgang til neglelak, tilfører CND Creative Play istedet masser af dimension og ekstra særlige farver, der vækker opmærksomhed.

Og holdbarheden? Den er ikke helt som på CND Weekly Polish, men den kan rigtig fint måle sig med holdbarheden blandt de bedste almindelige neglelakker. Fem-seks dage med top coat og base coat kan i hvert tilfælde forventes.

Creative Play neglelakkerne er i øvrigt hele 7-free og indeholder dermed hverken toulene, kamfer, formaldehyd, phatalater (DBP), formaldehydresin, xylene eller MEK. Til gengæld indeholder de masser af glitter, shimmer og metaliske effekter.


CND Creative Play forhandles bl.a. i Matas Stylebox.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce