Aniston

Elizabeth Ardens bud på et yderst forfriskende efterår

Først fortolkede Elizabeth Arden den gode gamle klassiker, Red Door, i duften Always Red.

Dette efterår får Always Red så en forfriskende lillesøster i den meget feminine (og yderst sensuelle) duft Always Red Femme.

Elizabeth Ardens nyeste duftskud på stammen er henvendt til den trendsættende kvinde, som altid er på farten, og som følger byens puls. Den er Elizabeth Arden og New Yorker karrierekvinden helt ind til benet, og den dufter intet mindre end fantastisk og enormt friskt.

Duften er, ligesom sin storesøster, der blev lanceret sidste år (hele 26 år efter den klassiske Elizabeth Arden Red Door), baseret på blomsternoter. Den første duft, der møder en i Always Red Femme stammer dog fra solbærknopper, pære og citron. Hernæst rammes man af den saftige duft af ferskenblomster mikset med jasmin, liljekonval samt davana.

Det, der dog gør Always Red Femme til en så oplagt efterårsduft, er bundnoterne bestående af vanilje, mos, cedertræ og patchouli, som er med til at gøre duften både varm og sensuel.

Var du vild med Elizabeth Arden Always Red, vil du helt sikkert elske Always Red Femme!

Duften holder hele dagen og er et lige tilpas miks af en frisk samt lidt tungere duft, som man muligvis aldrig bliver helt færdig med - heller ikke med at kigge på :)


Elizabeth Arden Always Red Femme Eau de Toilette findes i tre størrelser, 100 ml, 50 ml samt 30 ml, og forhandles bl.a. i Matas.

ANNONCE
Elizabeth Ardens bud på et yderst forfriskende efterår
Del

Seneste nyt

Annonce