Aniston

Nyt dansk og hudvenligt makeup-mærke

Umiddelbart er det vist ikke mænd, der står bag så frygteligt mange af de makeup-brands, som vi ser rundt omkring på hylderne.

Men personen bag det nye danske makeup-mærke Sandstone Scandinavia er altså en herre, som er far til tre teenagepiger, og som savnede et hudvenligt alternativ i en verden fyldt med allergifremkaldende skønhedsprodukter.

Den bekymring, som han havde omkring mange af de eksisterende mærker, er nu blevet til en makeup-serien Sandstone Scandinavia, som er en serie rene produkter af høj kvalitet, som er fri for 60 kendte allergifremkaldende stoffer samt fri for parfume.

Desuden er Sandstone Scandinavia naturligvis ikke testet på dyr (men det har heldigvis også været forbudt i Europa i nogle år, hvilket mange stadig ikke ved), og så er der desuden også et snert af miljøhensyn i nogle af produkterne, fordi det er muligt bl.a. at købe forskellige tomme øjenskyggepaletter, som man kan købe lidt billigere refills til igen og igen.

Selvom Sandstone Scandinavia kun lige er skudt op på den danske makeup-scene, er det en imponerende komplet makeup-kollektion, som bl.a. byder på primers, flydende foundations, pudderfoundations, fast og løs pudder, øjenskyggepaletter, bronzers, blush, highlighters, concealers, eyeliners, øjenskygger, mascara og meget mere.

Man har således i høj grad mulighed for at gå all in på Sandstone produkterne, hvis det er det, man vil.

Nu har jeg på ingen måde haft fingrene i alle de nye makeupprodukter fra Sandstone Scandinavia. Men jeg vil alligevel komme med tre anbefalinger til spændende produkter, som jeg har prøvet, fra serien, og som jeg kan anbefale at starte med, hvis du vil prøve Sandstone af.
 


Sandstone Illuminating Lotion Movie Star
Når man pumper lidt af den glimtende creme ud på hånden, tænker man umiddelbart: Wow! Jeg kommer til at ligne en diskokugle!

Men når Illuminating Lotion fordeles i ansigtet, giver cremen blot en fin og levende glød til huden, hvilket er meget mere diskret, end man umiddelbart skulle tro.

Illuminating Lotion kan bruges for sig eller ovenpå en foundation.

Se mere om Sandstone Scandinavia Illuminating Lotion Movie Star her.

Sandstone Scandinavia Curling & Volume Mascara
Er du til mascaraer, der er nemme at bygge op, og som giver masser af volumen og adskiller vipperne, så er mascaraen fra Sandstone et rigtig godt bud.

Curling & Volume Mascara er en del tyndere i konsistensen end langt de fleste andre mascaraer, jeg har prøvet. Men det fungerer ret godt!

Den tynde konsistens gør nemlig, at det er nemt at bygge mascaraen op til et rigtig lækkert resultat ved at lægge flere lag efter hinanden. Og den let buede børste spreder samtidigt vipperne virkeligt flot og gør det nemt at lægge mascara på selv de korteste vipper.

Mascaraen fra Sandstone indeholder vitamin A, C og E og findes i både brun og sort.

Se mere om Sandstone Scandinavia Curling & Volume Mascara her.

Sandstone Scandinavia Highlighter
Nu er jeg jo ret optaget af glød for tiden. Ganske enkelt, fordi glød giver liv til huden i en kold og mørk tid - og fordi man med årene får mere og mere behov at snyde sig til glød, hvis altså man vil forsøge at få huden til at se bare lidt ungdommelig ud.

Highlighteren (aura) fra Sandstone Scandinavia er et rigtig godt bud på en super nem og effektfuld måde at få glød i de gamle kinder på. 

Produktet lægger sig helt jævnt på huden og bidrager med en let perlemorseffekt, som har en kæmpe effekt, hvis man kombinerer den med en blush.

Se mere om Sandstone Scandinavia Highlighter her.


Ud over ovenstående kan jeg også sagtens sige god for de matte øjenskygger samt den flydende concealer, som jeg også har testet.

Det er rigtigt fine produkter, som fungerer, som de skal. Nu var de tre ovenfor måske bare lidt mere særlige og et ret godt bud på produkter, som det er oplagt at investere i, hvis man vil prøve lidt nyt i makeupsamlingen.

ANNONCE
Nyt dansk og hudvenligt makeup-mærke
Del

Seneste nyt

Annonce