Aniston

Julens dufte til en slik

Julens dufte til en slik

Julens dufte er, hvis du spørger mig, noget af det bedste ved julen. Duften af brunede sukkerkartofler på panden, stjernekasterne på træet, duften af gran og stearinlys ... Det er ren hygge og ren barndom!

Men duften af jul er også med årene blevet en helt anden glædelig begivenhed. Flere og flere hudplejebrands lancerer nemlig hvert år særlige dufte, som er skræddersyet til julen.

The Body Shop gør det bl.a. hvert år. Og det samme gør Yves Rocher. 

Det drejer sig ofte om varme, hyggelige og krydrede dufte, som man ikke ville have lyst til at påføre sig i sommermånederne. Men i den søde juletid holder de altså maks!

Årets juledufte fra Yves Rocher er fordelt på tre ret forskellige varianter: Søde klementiner og varme krydderier, syrlige tranebær og mild mandel samt sød pære og mørk kakao.

Og som sædvanlig kommer hver duft i en lang række lækre produkter til en super fair pris: Eksfolierende showergel, håndsæbe, bodylotion, håndcreme, eau de toilette, læbepomade etc. I alt er der ni produkter for hver duft.

Jeg har stukket snuden i dem alle tre, og det er super svært at afgøre, hvilken af duftene, jeg foretrækker.

Pære og kakao er varm og sød, tranebær og mandler er frisk og blød pga. mandlerne (og jeg er altså lidt forfalden til dufte, der er baseret på fede, lækre nødder ...) De søde klemmentiner med krydderier har en fantastisk varm note af kanel, som er lige til at spise.

Dog synes jeg, at duftene falder bedst ud i cremerne - bl.a. er håndcremerne utroligt skønne og koster kun 19 kr.

I det hele taget er priserne på den limited edition juleserie fra Yves Rocher helt i bund. De starter fra sølle 15 kr. Så hvis der stadig mangler kalendergaver til en sød pige, en god veninde eller en rar mor, så er det næsten for oplagt :-)


Se alle Yves Rochers limited edition juleprodukter her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce