Aniston

[Adventskalender]: LEGO 4-ever <3

Når vi får besøg af folk for første gang i vores hjem, bliver de ret ofte en anelse overraskede. Der er nemlig, og jeg lyver ikke, LEGO overalt!

Vi har mere eller mindre hele LEGO Chima-serien stående, adskillige æsker Nexo Knights, en hel masse LEGO City, alle LEGO superheltene, LEGO The Movie-serien, LEGO Dimensions, LEGO Modular, lidt LEGO Friends og en hel masse andet. Og for at det ikke skal være løgn, så er en del af vores julepynt også lavet af LEGO.

Begge mine drenge er nemlig simpelthen så store LEGO-entusiaster, at de bygger løs hver evig eneste dag året rundt. De samler særlige klodser og figurer og kan, selvom der er virkelig meget LEGO i vores hjem, huske hver enkelt lille LEGO-klods og hvilket sæt, den hører til.

Til trods for, at mange nok ville mene, at vi har LEGO nok, så står der alligevel en hel del af de farverige klodser på årets ønskesedler. Mine drenge får nemlig aldrig helt nok af LEGO, og faktisk er det ret fedt, at de har noget, som de nørder så meget om sammen.

Lillemanden har sågar fået lov til at smugstarte julen en lille smule med to helt nye æsker LEGO, som han selv har valgt blandt nogle af de hotteste jule-nyheder fra LEGO. Lidt af en drengedrøm, må man sige - og lige præcis nok til at skabe et lille snert af misundelse hos faren, som heldigvis fik lov til at bygge en lille smule med.

Valget fandt bl.a. på en æske LEGO Friends med den sejeste lille hotdogvogn (LEGO Friends 41129), hvorfra man kan servere hotdogs, lege café og drøne rundt på gulvet.

Han tegner menukort og tager imod bestillinger fra sine forældre. Så jeg har både fået serveret imaginære hotdogs, pølsehorn, risengrød og kaffe som en del af legen.

Ja, der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad sådan en fusions-menu i en pølsevogn kan indeholde, hvis bare fantasien er med!

Herudover valgte Lillemanden en fed LEGO Creator æske (LEGO Creator 31052) med mulighed for at bygge sig til hele tre fede feriestunder i enten autocamper med motorbåd, et lækkert luksussommerhus og en meget misundelsesværdig yacht. 

Sættet indeholder bl.a. også en sød bjørn, som man åbenbart kan have som kæledyr, når man er på ferie - i hvert tilfælde i de lege, som sættet indtil videre har været omdrejningspunkt for. Men den ser nu også meget sød og rar ud!

Selvom Lillemanden nok er mere LEGO-fan er gennemsnittet og kan få adskillige timer dagligt til at gå med at bygge, så er det nok alligevel de færreste børn (og måske også fædre), der ikke synes, at LEGO er noget af det fedeste (og disse to sæt er virkeligt cool!). Så hvis du kender en, der fortjener at blive forkælet med LEGO Creator Ferie, så hop ned under billedet, og deltag i konkurrencen om det lækre store sæt!


Husk desuden at kigge forbi Facebook, hvor der også er sat gang i en lækker adventskonkurrence med den skønneste præmie bestående af makeupfavoritter fra IDUN Minerals.

ANNONCE
[Adventskalender]: LEGO 4-ever <3

ADVENTSKONKURRENCE:
VIND EN ÆSKE
LEGO CREATOR 3-I-1 FERIE


Du har nu chancen for at gøre et barn super glad med en æske LEGO Creator 3-i-1 Ferie med LEGO til at bygge minimum tre seje ting ud fra én og samme æske.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

Smid et like efter Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 25. december 2016, og vinderen får direkte besked via mail.


Præmien er sponsoreret af LEGO.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce