Aniston

Smugkig på foråret: Tante Gorilla SS17

Ved indgangen til et helt nyt år (godt nytår!!) kan vi lige så godt også finde kikkerten frem og skue mod foråret. Foråret er nemlig derude, og det skal nok komme ... Før eller siden.

Jeg tog personligt allerede forskud på foråret ved modemessen i august, hvor folk og fæ (og ikke mindst en masse lækre brands og fine forårs- og sommerkollektioner) var samlet.

Heriblandt en hel masse brands, som tror på, at foråret naturligvis (igen) skal være pastel.

Det er en klassiker, og det klassiske har faktisk aldrig skadet nogen!

Det lille danske mærke Tante Gorilla er blandt de mange, der bygger foråret op omkring pasteller.

Men der hører ligheden med rigtig mange andre børnemærker faktisk også op.

Alt, som kommer fra Tante Gorillas hånd, kommer nemlig reelt fra hendes hånd, og alle de fine tasker, stofposer, gymnastikposer og soveposer er således lavet i hånden. Og det med den fineste akkuratesse og gode materialer, som gør det svært at tro, at det overhovedet burde kunne lade sig gøre.

Taskerne fra Tante Gorilla er i øvrigt ergonomiske, stoffet er ecotex, og de små lækre detaljer og bunde, som du måske kan lure på billederne, er ægte læder, der fx er foldet sindigt i bunden af de små rygsække til børn, så disse er særligt holdbare.

Tante Gorilla er en af de der små butikker, som, jeg jo synes, vi skal støtte op omkring, fordi vi på den måde bevarer en kreativitet, lysten til at skabe det unikke og en virkelyst, som det ville være ærgerligt at miste i en global verden.

Og så er Tante Gorillas kommende forårs- og sommerkollektion i øvrigt bare super fin - til både små og store børn, voksne og alt midt imellem.


Det mørke lys i messehallen gjorde det utroligt svært at indfange de fine detaljer og pæne farver på bare nogenlunde vis. Men kig evt. forbi hos Tante Gorilla selv for et kig på nogle af de fine tasker, soveposer og øvrige fine sager.

ANNONCE
Smugkig på foråret: Tante Gorilla SS17
Del

Seneste nyt

Annonce