Aniston

Smugkig på foråret: Enfant

I morgen er der præcist en uge til, at jeg står på børnetøjsmodemessen CIFF Kids endnu engang.

Det er lidt surrealistisk, at der allerede er gået et halvt år, siden jeg stod der sidst. Men tiden flyver, når man har det travlt, eller hvordan man nu siger.

Mine glimt fra modeugen og -messen kunne have været mange flere, end de har været. For jeg var virkeligt mange fine kollektioner igennem undervejs på de få dage, som sådan en messe varer.

Jeg vil dog stoppe, mens legen er god, og istedet blot love, at det bliver en fin og lækker ny sæson i børnemodeland. En sæson, som byder på lidt af hvert af det, som de forskellige brands er kendte for og gode til.

Et sidste glimt af foråret og sommeren 2017 kunne jeg dog ikke dy mig for at vise frem her på falderebet til, at forårskollektionerne så småt begynder at dumpe ind i butikkerne. 

Det er et smugkig på foråret og sommeren hos Enfant. En ny kollektion, som bliver en yderst pæn og fed en af slagsen.

Bl.a. har Enfant valgt at satse på en farvepalette med fede nærmest karrygule nuancer. Det mikses med bl.a. gråt og bliver vanvittigt lækkert til både piger og drenge.

Derudover kan vi glæde os til en lille stribe sandaler i det blødeste ruskind og ret overraskende, men også ret fede (!!), old school designs, samt naturligvis de lækre termoveste, som nok skal blive en uundværlig favorit i overgangen mellem forår og sommer.

Jeg synes desuden, Enfant har lavet nogle ret lækre sko til de større drenge, der er ovre det fodformede look. Bl.a. nogle lækre basketstøvler og fine loafers, der er skåret lidt som klassiske espadrillos. 

Der er i det hele taget mange gode detaljer at gå på jagt i hos Enfant i den kommende forårs- og sommerkollektion. Så det skal du få lov til i de billeder, jeg har gravet frem til galleriet.

Med det sagt vil jeg fra næste uge rette min linse mod endnu en ny sæson, efterår og vinter 2017, og jeg lover, at der, sædvanen tro, nok skal komme et af de hurtige smugkig på sæsonen lige efter messen.

Vil du følge lidt med på CIFF Kids, mens det sker, så skal jeg nok sørge for at holde Instagram opdateret med både levende billeder og de mere stille af slagsen.

ANNONCE
Smugkig på foråret: Enfant
Del

Seneste nyt

Annonce