Aniston

To forårstendenser, jeg er særligt glad for

To forårstendenser, jeg er særligt glad for

Det er ikke altid, at de trends og tendenser, som hersker i butikkerne, også er klædelige eller matcher ens personlige stil.

Men foråret 2017 bliver sæsonen, hvor der kommer til at herske trends, som jeg personligt sætter stor pris på, og som matcher både min kropsbygning og min stil generelt.

Der er en del 70'er vibes, og samtidigt kommer work wear heldigvis en del mere i fokus. Det samme gør timeglas silhouetten, som ellers har været overskygget af boxy oversized trøjer og bomberjakker, der nu bliver overhalet af bælter i taljen og pænere blazerjakker, der fremhæver noget godt hos de fleste.

Noget, jeg dog frydes særligt meget ved at se i mine lokale tøjbutikker, nu hvor forårets kollektioner er begyndt at drysse ind, er disse to tendenser, og jeg har samlet nogle (synes jeg selv) pæne bud på, hvordan de nemt kan komme ind i garderoben.

Frynser mig her og frynser mig der
Skjorter er generelt noget af det bedste, jeg ved. De kan nemt dresses op og ned, og selvom de ofte skal stryges, så er en skjorte den hurtige vej til et fejlfrit og ikke-kedeligt look - uanset om kalenderen står på arbejde, møder eller en tur på restaurant.

I denne sæson hersker de såkaldte "frills" i stor stil, hvilket giver et feminint og sjovere udtryk til den ellers klassiske (og til tider kedelige) work wear skjorte.

1) Skjorte fra Sportmax Code
2) Skjorte fra Fall Winter Spring Summer
3) Skjorte fra &OtherStories

Jeg ville til enhver tid stoppe skjorten godt ned i de lidt højtaljede bukser.

Lige eller boot cut jeans
Hvem er det lige, det klæder med alt for stramme jeans eller culotte-bukser, der går til midt på læggen? Ikke mange!

Til gengæld har et par gode boot cut jeans eller bukser altid været utroligt klædelige nærmest uanset kropsform, og hvis de oven i købet er en smule højtaljede, så ser de fleste både højere og slankere ud. Yay!

De lige op og ned samt de boot cut bukser er heldigvis for alvor tilbage dette forår.

4) Jeans fra 2NDDAY
5) Jeans fra Lee

Jeg ville sætte en herresko eller en ankelstøvle med en pæn højde hæl til de boot cut jeans. Men et par fede sneakers kan også gå, hvis outfittet føles for pænt.

Andre forårsfristelser til at gøre looket perfekt:
6) Spidse støvler fra Angulus
7) Kamerataske fra Rebecca Minkoff


Klik på billedet for at gøre det større eller på links for at gå direkte til webshoppen, hvor de enkelte dele forhandles.
 

Indlægget indeholder annoncelinks!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce