Aniston

De første tegn på forår

I forbindelse med søndagens nærmest obligatoriske legepladstur i bidende kulde, spottede vi de første tegn.

De små gule erantis var begyndt at spire og forsøgte modigt at kæmpe sig op gennem den næsten frosne jord.

Det kan kan kun betyde en ting: Vi går foråret imøde! 

Der er bare noget ved de første spæde tegn på forår, som altid gør en helt glad i låget.

Det er også nu, jeg begynder at få foråret ind ad brevsprækken.

Det er små forårbebudere, som varsler lysere og lunere tider. En tid, som jeg, der absolut ikke er til kulde og mørke, holder særligt meget af.

Således er makeup-kollektioner for den kommende sæson begyndt at drysse ind, og mange af dem lander også meget snart i handlen som drypvis tegn på forår.

En af de første forårskollektioner, der er lige på trapperne, kommer fra Depend Cosmetic, der næsten er klar til at sende deres første minilack-kollektion i 2017 på gaden.

Ligesom så mange gange tidligere er foråret hos Depend pastelfarvet. Det er en klassiker i neglelak-verdenen. Og hvis der er et tidspunkt, hvor man er klar til lækre bolsjefarvede pasteller på neglene, så er det da også i forårssæsonen.

Depend Cosmetic er med deres kommende minilack-kollektion dog også på banen med nogle skudsikre favoritter i mere klassiske rødlige og pink nuancer, og kollektionen rummer sågar de mere skarpe gule og rosa farver.

Farve-inspirationen er hentet i tennis-verdenen, og kollektionen hedder derfor "Game, Set, Match" og rummer farver, der matcher den klassiske tennis-polo i pastelfarver helt perfekt.

Det er en fin og meget alsidig kollektion, som både kan komplimentere huden, neglene og humøret i det tidligere forår, og som også kommer til sin ret, når huden bliver mere gylden i takt med, at forårssolen titter mere og mere frem.

Hvis du er nysgerrig på Depend 2017 forårkollektionen, kan du klikke samtlige farver igennem i galleriet.

Jeg er særligt forelsket i den glimtende Depend no. 505 og den koralrøde Depend no. 506, som desværre slet ikke kommer til deres ret på billederne, men som vist skal opleves IRL, når de kommer i handlen. Ja, jeg falder altid for de rødlige nuancer ;-)


Depend Minilak Spring 2017 "Game, Set, Match" er i handlen fra uge 4 til 29,95 kr./stk.

ANNONCE
De første tegn på forår
Del

Seneste nyt

Annonce