Aniston

Contouring-sticks, der også fungerer perfekt som concealer

Tendensen omkring contouring og dermed fremhævelse af ansigtets træk strømmede pludseligt frem i beautyland for omkring et år siden.

Det er ellers en tendens, de fleste primært kender fra den professionelle makeup-verden, hvor contouring anvendes sammen med lyssætning. 

Contouring er generelt en omdiskuteret tendens, som har mange fans derude. Men som også har fået en del kritiske røster op ad stolene, som for det første mener, at det er en tendens, som de færreste kan finde ud af i praksis. For det andet mener mange, at det egner sig meget bedre til film og fotos og ikke til det virkelige liv.

Never the less så ser det ud til, at contouring er kommet for at blive - i hvert fald for en stund endnu.

Jeg synes, at det gode ved contouring-tendensen er, at de fleste produkter til contouring også fungerer rigtigt godt som concealers.

Contouring-produkterne har nemlig ofte en lettere konsistens end en typisk concealer, og det gør det nemmere at arbejde med contouring-produkterne, hvis man vil dække en mørk rand dér eller en urenhed hér.

Revlon er et af de makeup-brands, som stadig ridder på contouring-bølgen. De lancerer således her til februar en lille række Contouring-sticks, der er som skabte til fremhæve ansigtets bedste træk med et snuptag.

Revlon Photoready Insta-Fix Makeup er således en lille utroligt praktisk contouring-stick, som findes i fire nuancer. 

Konsistensen på de små sticks er helt let og indholdet er baseret på en særlig lysreflekterende teknologi, der skaber et nærmest retoucheret look - men med en naturlig finish. 

Det gør også de små contouring-sticks helt perfekte som concealere, hvilket jeg, som endnu ikke har vovet mig ud i contouring--tendensen som en del af mit hverdagslook, sætter utroligt stor pris på!

Når den lille stick bruges til at dække mørke rande under øjnene, urenheder eller andre ujævnheder, så dækkes den faktisk så godt, at det ser nærmest airbrushed ud.

Produktet er nemlig utroligt nemt at blende ind i huden og efterfølgende at tone ud, hvilket gør skønhedsrutinen om morgenen både hurtigere og nemmere - samtidig med, at resultatet bliver virkeligt godt.

Jeg har i øvrigt testet to af farverne som en del af et mindre contouring-projekt indenfor rammerne af mit badeværelse. Og den mørkere nuance, som bruges til at skabe skygger, er præcis lige så god og nem at arbejde med som den lidt lysere, der bruges til at highlighte. 

Så uanset om man er til contouring eller bare ønsker sig en utroligt god concealer, så er de nye Revlon Photoready Insta-Fix Makeup Contouring-sticks et rigtig godt bud.


Revlon Photoready Insta-Fix Makeup Contouring-sticks er i handlen fra februar og findes i fire nuancer: To lyse toner (Shell og Nude) samt to mørke toner (Natural Beige og Medium Beige). Vejl. pris bliver 109 kr./stk.

ANNONCE
Contouring-sticks, der også fungerer perfekt som concealer
Del

Seneste nyt

Annonce