Aniston

Smashbox: Anvendelige øjenskyggepaletter med et særligt twist

Øjenskyggepaletter er altid lidt triggy.

De er fede at have, fordi der er mange farver at lege med. Men dybest set ender man jo med kun at bruge 2-3 af de flotte nuancer, der er i sådan en palette, og når de så er brugt, så kan resten af den lækre palette ellers ligge i skuffen og grave sig længere og længere ned mod bunden indtil den dag, hvor den ender i skraldespanden, fordi man har gang i den store oprydning.

Heldigvis er der også makeupmærker, der laver mere anvendelige øjenskyggepaletter: Paletter, hvor der er samlet en række nuancer, som minder om hinanden og komplimenterer hinanden, så man kan gå efter lige præcis den type farver og effekter, som man reelt bruger i hverdagen.

Sådan en type øjenskyggepalette har amerikanske Smashbox netop lanceret en hel stribe af.

Cover Shot Eye Palettes er således paletter, hvor der er tænkt i, at hende, der normalt bruger terracotta nuancer, måske ikke pludseligt springer ud i en skriggrøn øjenmakeup eller omvendt. 

Nuancerne i Cover Shot øjenskyggepaletterne komplimenterer istedet hinanden og kan meget nemt mikses på kryds og tværs - og helt uden, at man går på kompromis med de farver, som, man synes, klæder en bedst og passer til ens temperament.

Cover Shot paletterne brillerer desuden med at indeholder kraftfulde pigmenter og ved at have to basisfarver i hver palette, som er dobbelt så store som de øvrige kulører. Det vil sige, at der er dobbelt så meget af netop de øjenskygger, som man sandsynligvis kommer til at bruge allermest. Ret smart!

Basis øjenskyggen lægges bare på øjenlåget, og så er der ellers fri leg med resten af farverne, som er nemme at blende og matche i en uendelighed.

I øvrigt er Smashbox Cover Shot paletterne også ganske sjove og næsten hypnotiserende at sidde og lege med pga. de holografiske billeder, der er på lågene (se billederne i galleriet af forsiden af den ene palette). En ret sjov detalje, hvis man skal have øjenskyggerne med på farten ...

Paletterne er super nemme at arbejde med, og jeg er virkeligt vild med, at farverne passer så godt sammen. Det gør det rent faktisk muligt reelt at tømme en palette helt uden, at man ender med en række farver, som ligger uberørte hen.

Der er i alt syv farvepaletter at vælge imellem, så der skulle være rig mulighed for at finde noget for enhver smag i Cover Shot-universet: Ablaze, Bold, Golden Hour, Matte, Smokey, Metallic og Softlight.

De to, der er vist på billedet, er Metallic og Golden. To paletter, som fungerer til både hverdag og fest - uden at det bliver alt for vildt og farverigt.

Prisen på Smahbox Cover Shot Eye Palettes er yderst spiselig: 220 kr./stk. Og de forhandles bl.a. i Matas.

ANNONCE
Smashbox: Anvendelige øjenskyggepaletter med et særligt twist
Del

Seneste nyt

Annonce