Aniston

Pyntesyg jul og en rabatkode, der pynter gevaldigt

I min verden skal smykker enten være helt enkle eller over-the-top og blikfangs-agtige! Der er ikke så meget midt imellem, når jeg er på jagt efter et smykke.

Men det er utroligt lang tid siden, jeg har forkælet mig selv med et smykke, som rent faktisk er så iøjenfaldende, at det kan løfte et helt outfit fra lidt vinter-agtigt kedeligt til at have WOW-faktor. 

Den effekt er der nemlig kun få smykker, der har.

Men så blev jeg for nylligt introduceret til det nye danske smykkebrand Designers Favorites. Og de kan da, om nogen, skabe smykker, der tiltrækker sig opmærksomhed på den helt rigtige facon!

Smykkerne fra Designers Favorites er samtidigt kvalitet og dansk designede håndlavede smykker, som holder sig pæne, og som alle er udarbejdet i 925 sterling sølv.

Jeg er desuden ret vild med, at smykkerne nemt kan bruges sammen og hver for sig for et mere eller mindre iøjenfaldende look, og at der er tænkt en del funktionalitet ind i fx flere af ringene, som kan justeres til at blive brugt på mere end en finger - men på en måde, som ikke skæmmer udtrykket.

Det er fx også ret smart, hvis man har tendens til en smule hævede fingre, når man vågner om morgenen. For så kan man bare lige klemme ringen lidt sammen i løbet af dagen, når pølsefingrene igen ligner almindelige fingre!

I øvrigt kan man høste ret så mange komplimenter for sådan en ring, som vækker lidt opsigt.

Venner, bekendte og fremmede har de seneste par uger, hvor jeg skiftevis har brugt de to ringe fra Designers Favorites sammen og hver for sig, stoppet mig for lige at høre, hvor de smukke ringe dog kom fra!

Det gør lidt godt at shine en smule i en ellers grå og lidt kedelig tid på året, skulle jeg hilse at sige!

Hvis du, som jeg, også er blevet lidt forelsket i smykkerne fra Designers Favorites, så har jeg fået lov til at give en eksklusiv rabatkode til mine læsere til smykkerne fra Designers Favorites.

Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at forkæle sig selv med en lille ekstra julegave - som oven i købet fås til en rigtig god pris (også uden rabatten!)

Se mange flere smykker fra Designers Favorites (og brug din rabatkode) på Designers Favorites webshop.
 

Rabatkode til smykkerne fra Designers Favorites


15 pct. rabat på alle køb på Designers Favorites webshop med koden:

Aniston15


*Koden gælder alle køb til og med 30. juni 2017 undtagen på i forvejen nedsatte varer.

 

Pssst ... Hvis du i øvrigt er i tvivl om din ringstørrelse, så forhandles Designers Favorites også i "almindelige" butikker. Her får du dog ikke de 15 pct. rabat. Du kan også måle ved at tage et lille stykke snor og sno det rundt om din finger. Marker, hvor lang snoren er, når den sidder tæt til fingeren. Måler den fx. 56 mm, så skal du bruge str. 56.

ANNONCE
Pyntesyg jul og en rabatkode, der pynter gevaldigt
Del

Seneste nyt

Annonce