Aniston

5 tips til bløde børnepakker under træet

5 tips til bløde børnepakker under træet

Bløde pakker er ikke altid lige populære under træet, når man er barn.

Men som forældre kan julen og et væld af pakker omkring juletræet være en rigtig god anledning til at opgradere vinterjakken, udskifte støvlerne eller en pyjamas, som er blevet for lille.

Så kan det godt være, at pakken ikke frembringer glædeshvin på selve aftenen. Men den skal nok vække glæde i den hverdag, som venter lige om hjørnet.

Jeg har samlet en håndfuld lækre sager, som Lillemanden, i længden, ville sætte stor pris på. Fordi små drenge jo også godt kan lide at gå sejt og varmt klædt, når det kommer til stykket.
 


1) Reima vinterjakke
Denne vinterjakke er intet mindre end perfekt!

Den dækker numsen, hvilket er meget praktisk, når nu jakken er det eneste, der bliver smidt over skuldrene, når det ringer ud til frikvarter!

Desuden har vinterjakken fra Reima en masse fede detaljer: Gode lommer, velcro de helt rigtige steder, diskrete, men effektive, reflekser og meget mere. Derudover er den varm, blød og utroligt pæn at kigge på.

Find Reima Naapuri vinterjakke her.

2) Bundgaard Suff vinterstøvler
Det kan være svært at finde vinterstøvler til de lidt større børn. Nogle er ikke varme nok, andre er simpelthen for barnlige at se på.

Suff støvlerne fra Bundgaard får dog det hele til at gå op i en højere enhed med godt med varmt foer og det seje camouflagemønster samt de skriggrønne såler.

Støvlerne holder i øvrigt fødderne dejligt tørre og varme - og det uanset, om de udfylder en størrelse 26 eller 32.

?Find Bundgaard Suff vinterstøvler her.

3) Mango Kids uldstrik
En fed strik er alfa-omega i vintermånederne. På de helt kolde dage er en almindelig sweatshirt nemlig ikke altid nok.

Uldstrikken fra Mango er sej i designet, varm i materialet, og så koster den faktisk slet ikke i nærheden af en bondegård.

Find Mango Kids Jacquard strik her.

4) Livly pyjamas
Bare fordi man skal sove, må man jo gerne se lidt sej og lækker ud. Specielt, når man også ofte tilbringer en hel søndag i bare børnetæer og nattøj.

Jeg er faldet pladask for det fine nattøj fra Livly. Utroligt enkelt og pænt!

Find Livly nattøj her.

5) Rains Messenger bag
En god og fed taske til fritiden er altid et hit! De fleste børn skal jo på tur til farmor og farfar eller på besøg hos en klassekammerat med Pokémon-mappen. Det kræver en god taske med godt med plads.

Messenger tasken fra Rains kombinerer et enkelt og pænt design med det funktionelle. Den er nemlig vandtæt, hvilket er ret praktisk, når man bor i Danmark. Og så er den rummelig nok til at bruge som weekendtaske, når man er barn.

Find Rains MSN bag her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce