Aniston

Smugkig på foråret: Wheat Disney SS17

Man kan vist roligt kalde det lidt af et scoop, at Wheat i sin tid fik lov til at bruge Disneys populære karakterer på deres designs.

Det er ikke hvem som helst forundt sådan at lege med Mickey, Anders og Tornerose.

Og når det så endda overgår en dansk børnetøjsfabrikant, så er det om end endnu vildere.

Men Wheat kan noget ganske særligt, og de har på alle måder formået at kombinere deres smagfulde designs med Disneys ellers til tider farvestrålende figurer, der ofte er blevet gengivet på en lidt mere "larmende" facon.

Det har uden tvivl været en stor succes for Wheat at samarbejde med Disney, fordi det taler til både børn og voksne. Derfor gentager Wheat og Disney også hele herligheden i deres forårs- og sommerkollektion, der i øvrigt kommer til også at byde på et samarbejde med selveste Marvel, hvilket jeg som mangeårig Marvel-fan er ovenud begejstret for!

Ud over Lynet McQueen fra Cars, og de lystige flyvere fra Planes, vil den kommende forårs- og sommerkollektion fra Wheat x Disney med andre ord også byde på bl.a. lækre t-shirts og sweatshirts med Captain America, Spiderman, Iron Man m.fl. På den måde kommer Wheat med garanti til at ramme den lidt ældre målgruppe af drenge, hvilket gør kollektionen endnu bredere og federe.

Naturligvis er der også noget for pigerne. For de store prinsessekjoler kommer selvklart igen - sammen med bl.a. lækre jerseystyles med bl.a. guldprikker, hvilket er ret så lækkert, hvis du spørger mig.

Bemærk i øvrigt det seje Anders And-print på den gode Wheat termojakke. Jeg er tosset med det!

Jeg har samlet nogle smugkig og favoritter fra kollektionen i galleriet. Så er det bare om at vente i spænding til den nye Wheat x Disney-kollektionen rammer butikkerne i det nye år :-)
 

ANNONCE
Smugkig på foråret: Wheat Disney SS17
Del

Seneste nyt

Annonce