Aniston

Årets julefrokostmakeup

Årets første (og eneste) julefrokost står allerede i kalenderen på fredag. 

Ud over at en julefrokost (i hvert fald som regel) er rigtig hyggelig og sjov, så er det også en oplagt mulighed for at sætte lidt ekstra glimmer, glitter og bare ekstra-ekstra på makeuppen.

Hvis man ser bort fra nytår, så er sådan en julefrokost jo faktisk mere eller mindre den eneste anledning i løbet af året, hvor man kan give den lidt ekstra gas.

Min plan er at kaste mig over nogle af de smukke og meget festlige makeupnyheder fra Yves Rocher, som dumpede ind til test forleden. Det er jo trods alt ikke guld og røde læbestifter, der fylder mest i min daglige makeup, som mere er til den naturlige side med et drys af blush.

Yves Rocher er, som så mange andre af de større makeupproducenter, på banen med en lille serie af produkter, som er skræddersyet til den festlige tid, vi går imøde med julefrokoster, julemiddage, juleaften og nytår.

Derfor er der også skruet ekstra op for alt det gyldne, glittede og (og jeg elsker det) det røde. Kombinationen af metallic og rød er nu engang en sikker vej at gå, hvis der skal skrues lidt op for det festlige.

I den nye festlige makeupserie findes bl.a. en utroligt smukt øjenskyggepalette med nogle af de mest festlige øjenskygger samlet i én palette.

Jeg regner med, at de lyse farver skal i spil tilsat et lille drys af guld. Smokey eyes er nemlig godt nok noget af det fineste, jeg ved, men jeg er utroligt dårlig til selv at få de mørke farver til at stå snorlige, og så ender smokey eyes nemt med istedet at ligne et grædende panda-look.

Herudover er det lækre lille neglelak-gavesæt det perfekte lille sæt med kombinationen af en dyb rød lak og et par metallic-lakker.

Jeg tænker, at min bund på lakken skal være dyb rød, og så skal jeg eksperimentere med et trække lidt af den gyldne lak sidelæns henover neglen med en børste. Hvis det lykkedes i tide til festlighederne, skal jeg nok se, om jeg kan få neglelooket dokumenteret.

I øvrigt er de par neglelakker fra Yves Rocher, som jeg indtil videre har prøvet, overraskende holdbare med base coat, top coat og to lag lak! Så indtil videre er jeg stor fan af de ellers ret budgetvenlige neglelakker.

Alt i alt har Yves Rocher sendt en serie rigtig fine makeupnyheder på gaden, som det sagtens kan anbefales at springe ud i. Og så er paletterne bl.a. pakket ekstra festligt ind i en luksuriøs guldbeholder. Og alle kvinder ved, at halvdelen af oplevelsen med makeup jo faktisk sidder i emballagen - specielt, hvis den skal med som festlig accessory, som gerne må hives op ad festtasken.


Se evt. alle makeupnyhederne fra Yves Rocher her.

ANNONCE
Årets julefrokostmakeup
Del

Seneste nyt

Annonce