Aniston

Upcycling af årets julegaver

Madspild, genbrug, økologi og fairtrade er generelt emner, som ligger mig nært.

Miljøhensynet er eksempelvis den primære grund til, at jeg så vidt muligt køber økologisk og ikke længere spiser kød.

Det er desuden grunden til, at vores køkkenbord altid ligner et kræmmermarked, fordi der ligger papir og pap, står plastik og metal, som skal sorteres til genbrug.

I julen bør de gode intentioner og hensyntagen til miljøet naturligvis ikke gå fløjten. Julen er en forbrugsfest, hvor vi oven i købet spiser alt for meget og chancen for, at vi glemmer at sortere alt gavepapiret til genbrug er stor midt i alle festlighederne.

Julen er en emballagefest, og når vi har pakket gaverne ud af papiret og kasserne og alle plastikdimserne, står vi med et overflod af skrald.

Derfor synes jeg også, det er så fint, hvis man kan upcycle eksempelvis de gaveæsker, som gaverne kommer i. 

De smides normalvis ud, når vi har fisket cremen, shampoen eller den nye vase op. Men sådan behøver det ikke at være.

The Body Shop har bl.a. sat målrettet ind denne jul for at få os til at beholde og genanvende de gaveæsker, som man køber deres produkter i.

Det er der kommet nogle helt særlige og ekstra pæne æsker ud af, som kan bruges til andre formål i hjemmet.

Det er bl.a. den runde æske, som kan bruges som hatteæske, æsken, der er oplagt til småkager, samt plastcylinderen, der kan blive til en natlampe. Men den lille plastikkrukke, som Body Butter kommer i, kan jo også gemmes og bruges til opbevaring, når cremen er brugt.

Min favorit i rækken af upcycling-ideer er klart den fine æske med Oils of Life, der er indrettet som smykkeskrin med skuffer og sågar et (indrømmet, lidt slattent) spejl.

I øvrigt indeholder Oils of Life gaveæsken bl.a. den absolut fantastiske Twin-Ball Massager, som er så rar og kølende at massere det gamle fjæs med!

Er der altså gaveæsker fra The Body Shop på dine nærmestes ønskesedler, så forhør dig da lige i den lokale The Body Shop omkring, hvordan netop den gave kan upcycles. Modtageren vil sikkert blive glad for et velment og miljøvenligt lille tip.


Se alle julegaverne fra The Body Shop her.

ANNONCE
Upcycling af årets julegaver
Del

Seneste nyt

Annonce