Aniston

To produkter = verdens nemmeste og pæneste bryn

Man har en overbevisning, indtil man bliver overbevist om noget andet. Det lyder måske klodset, men det er sandt. For man bliver hele tiden klogere.

Eksempelvis har jeg altid troet, at brynkits med en nærmest øjenskyggeagtig brynfarve samt en fikserende voks klart fungerede bedst for mig, som godt kan lide markerede og fyldige bryn. Men som for alt i verden vil undgå, at brynene ser for tæmmede og bastante ud i mit lyse ansigt.

Mange af de penne til optegning af bryn, jeg tidligere har prøvet, har givet for meget farve på et sted, har været svære at styre, tørre eller for fedtede i konsistensen, og har alt i alt ikke givet det resultat, som jeg er ude efter, når jeg styler mine bryn.

Derfor har jeg i lang tid holdt mig til brynkits, som primært har farvet brynene, men som ikke som sådan har skabt illusionen af fylde.

Da Depend for nyligt lancerede deres 67 nyheder til bryn og vipper var det, sædvanen tro, brynkittet i serien, jeg kastede mig over og straks udråbte som favorit.

Men nu, hvor jeg har været igennem flere af produkterne, er jeg faktisk slet ikke sikker på, at det er brynkittet, jeg ville anbefale, hvis jeg blot skulle pege på et enkelt eller to produkter blandt de nyheder, som jeg har haft fingrene i.

Jeg har nemlig for alvor kastet min kærlighed over Depends nye triangulære øjenbrynspen. 

Eye Brow Pencil Triangular har en helt særlig formet spids og en ret speciel konsistens, som gør det muligt at arbejde helt præcist med brynet ved at lægge brede og/eller smalle linjer på og ind i brynet. Brynene bliver altså nemt farvet med den rette mængde farve. Men samtidigt er det også enormt enkelt at skabe illusionen om flere hår i brynene med pennen.

Resultatet holder hele dagen lang - og endda til en regnbyge.

Konsistensen på øjenbrynspennen stiver ikke brynhårene af. Det gør voksen i Eyebrow Duo Styler, som jeg også er blevet ret glad for, til gengæld. Voksen sørger for at holde brynet på plads i løbet af dagen, og i den anden ende af Eyebrow Duo Styler er desuden en concealer, der kan bruges der, hvor brynet buer, til at give en visuelt løftende effekt.

Til slut bruger jeg børsten i enden af Eyebrow Pencil Triangular til at style brynet. Jeg kan godt lide dem lidt buskede og "sjuskede" og børster derfor altid opefter, men børsten kan også bruges til lige at redde brynet igennem med, hvis man er til det lidt pænere brynlook.

At style sig til de perfekte bryn med Eyebrow Pencil Traingular samt Eyebrow Duo Styler tager maksimalt to minutter, når men har gjort det er par gange. Og resultatet er virkeligt pænt og holder hele dagen.

Så hvis jeg i dag bliver spurgt, hvilket brynprodukt jeg vil anbefale, hvis det skal være nemt og stadig give et utroligt godt resultat, så må jeg bestemt pege på de to små penne, som til sammen virkeligt kan udrette små brynmirakler.


Depend Cosmetic Eyebrow Pencil Triangular og Eyebrow Duo Styler forhandles bl.a. i Matas.

ANNONCE
To produkter = verdens nemmeste og pæneste bryn
Del

Seneste nyt

Annonce