Aniston

Efterårets fineste farver på øjenlågene

Efterårets fineste farver på øjenlågene

Det kan godt være, det begynder at blive køligere, og det stille og roligt trækker op til regn og blæst og alt det andet, som det danske efterår er så kendt for.

Men der findes ikke en tid på året, hvor Danmark er så smuk, som det er lige nu.

Det miks af varme farver, grønne blade, kastanjebrunt og brændte nuancer, som møder os lige så snart, vi går ud af døren, er ganske enkelt et af de smukkeste syn, der kan møde en.

Og netop de farver, som omgiver os ude i naturen (og inde i byen) lige nu, har Yves Rocher samlet i en række helt perfekte nye eye pencils, som lige rammer alle de nuancer, som gør efteråret så pokkers smukt!

De nye eye pencils er et såkaldt to-i-en-produkt, fordi de både kan bruges som øjenskygger og som eyeliners.

Øjenblyanterne er lige præcis bløde nok til, at de kan arbejdes ud på øjenlågene med få strøg først med den brede blyant og dernæst lidt blend med fingrene. Og de er lige tilpas tykke og hårde til, at de også fungerer virkeligt fint som eyeliners.

Alle farverne er helt let skinnende, og så holder de rigtigt godt på øjenlågene og bliver endda siddende, selvom man skulle løbe ind i en regnbyge.

De er på alle måder helt perfekte til efteråret: Både fordi de matcher sæsonens farver 100 pct., og fordi de også kan klare de våde dage, som, uanset om vi vil det eller ej, nok skal komme i stride strømme, inden vi ser os om.

Yves Rocher Eye Pencils kommer i seks forskellige farver og er en del af den nye Autumn Creation 2016 makeup-lancering, som kun er i handlen i en begrænset periode.

Yves Rocher Eye Pencils forhandles online lige her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce