Aniston

Yves Rocher julekalender 2016

Det er alt for tidligt! Jeg ved det godt! Men når nu man får den flotteste pakkekalender ind ad brevsprækken, så hænger man den da op, ikk'?!

Havde jeg ikke besluttet mig for at lave en omtale af den allerede nu, så andre også evt. kan nå at bestille den smukke julekalender fra Yves Rocher hjem (den er nemlig limited edition og derfor kun lavet i et begrænset antal), så havde den nok også fået lov til at ligge i posen i en lille måneds tid endnu, inden den var røget op. 

Faktisk er julekalenderen dog så neutral og enkelt i designet, at den på ingen måde larmer i det lille hjem. Så nu hænger den foran de franske døre, som vi har mellem stuen og soveværelset, og der hænger den faktisk rigtigt fint og hyggeligt!

Jeg overvejede først, om de små pakker, der er pakket i stofposer, skulle ligge i en kurv. Men der er en pæn og lang snor med til kalenderen samt en bunke trætøjklemmer, og så var det bare lige så nemt og noget hyggeligere at hænge alle de små poser op.

Når vi nærmer os jul, kan det være, der kan komme et par festlige små julekugler, en juletræskæde eller lignende op på snoren sammen med poserne. Og så kan hele anordningen fungere som en hel juledekoration - en temmeligt pæn og neutral en af slagsen.

Jeg har naturligvis (endnu ikke) ikke smugkigget i de små poser. Men eftersom det er mig, der har hængt hele herligheden op, så har jeg en fornemmelse af, hvad det er, der gemmer sig i poserne.

Der var tunge poser, som meget vel kunne være lækre cremer, showergels og andre herligheder, og så var der lettere poser, som nok indeholder makeup.

I følge Yves Rochers hjemmeside er der da også for 2.125 kr. produkter i kalenderen, som man betaler mindre end en tredjedel for. For en Yves Rocher-fan er det altså nok ret god value for money.

Intet slår dog hyggeelementet i at pakke en lille omgang forkælelse ud til sig selv hver dag i hele 24 dage i træk!

Fik jeg nævnt, at jeg må tyvstarte, fordi vi forlader landet før jul? Men altså ... Der går stadig næsten en hel måned, hvor jeg skal gå og kigge på de fine poser og være helt spændt på, hvad der mon gemmer sig i dem. Ondt! ;-)


Julekalenderen fra Yves Rocher forhandles på Yves Rochers webshop.

ANNONCE
Yves Rocher julekalender 2016
Del

Seneste nyt

Annonce