Aniston

En hverdagsfavorit fylder rundt

Der er en bestemt hudplejeserie, som rigtigt ofte står på vores indkøbsliste. Og det uanset, om det handler om, at der mangler showergel, shampoo, deodorant eller håndsæbe i det lille hjem.

Det er nemlig et mærke, som hele familien kan bruge med god samvittighed, så vi slipper for at have mor-shampoo, far-shampoo og børneshampoo stående på det lille badeværelse.

Sådan tror jeg i øvrigt, det forholder sig i mange danske familier. Vi vil gerne have dagligdagsprodukter, som virker, og som hele familien kan bruge uden, at nogen af familiens medlemmer skal være bange for allergier eller for, at der ikke tages hensyn til miljøet i det daglige brusebad.

Det er nok også en af grundene til, at Derma, som er det mærke, det handler om, er så populært blandt danske familier. Det holder, hvad det lover, indeholder ikke parfume og tager hensyn til det miljø, som vi alle bør have in mente, når vi køber ind.

Jeg husker ikke præcist, hvornår Derma begyndte jævnligt at komme på indkøbssedlen. Men det har nok været lige omkring, at danske Derma blev lanceret, hvilket er intet mindre end ti år siden i år.

Derma kan nemlig fejre 10 års jubilæum og i øvrigt bryste sig med, at de var den første hudplejeserie, der var certificeret med både et miljømærke og et allergimærke.

I mellemtiden er Derma i øvrigt blevet AllergyCertified som et blandt flere brands på internationalt niveau, som kan bryste sig med det lille stempel, og Derma har desuden over årene vundet en del priser for det særlige, som Derma er.

I anledningen af danske Dermas 10 års jubilæum har produkterne i øvrigt fået et lille jubilæumsmærke på emballagerne, og hele den blå Derma Family hudplejeserie er blevet relanceret i nye emballager. Desuden kan jubilæet fejres med en helt ny balsam til hele familien.

Selvom Derma ser en del anderledes ud i dag end for ti år siden, er indholdet stadig både Svanemærket og udstyret med Den blå krans fra Astma- og Allergiforbundet. Og hvert eneste produkt - fra solserien til Derma Man og Derma Eco Woman og Baby - er desuden fri for parfume, hormonforstyrrende stoffer samt farvestoffer.

Jeg føler ikke selv, at jeg kan tilbyde noget, der er meget bedre til min lille familie, og så kan jeg rigtig godt lide, at Derma fås lige der, hvor jeg også handler gulerødder og rugbrød. I øvrigt er det en stor fordel, at de ikke koster en hel bondegård - og i øvrigt rigtig tit er på tilbud ;-)


Derma forhandles som altid i supermarkedet samt på Dermas webshop.

ANNONCE
En hverdagsfavorit fylder rundt
Del

Seneste nyt

Annonce