Aniston

Fem tips til perfekte bryn

Vi husker nok alle de forfærdelige tider, hvor less is more-tendensen hærgede vores bryn.

Heldigvis er den tid, hvor brynene ikke måtte fylde og helst skulle ligne to små trimmede snegle, der var på vej til at kravle alt for langt op mod hårgrænsen, for længst forbi.

Nu skal bryn fylde og styles! Og det uanset, om man vælger at farve dem mørkere eller lysere mere permanent, eller om man blot hopper på farvebølgen hver morgen.

Jeg gør selv det, at jeg farver mine bryn med Refectocil en enkelt gang eller to i løbet af måneden, hvilket lægger en god farvebund - og gør, at mine lyse bryn i det hele taget kan ses. Og så bruger jeg ellers et minut eller to hver morgen på at style brynene, så de får mere farve, fylde og sidder, som de skal.

Fem små steps er grundlæggende alt, hvad der skal til. Og så er jeg ellers stor fan af gode brynværktøjer, som gør det meget nemt at opnå det rette resultat.

Her bruger jeg pt. Real Techniques Brow Set, som består af fem produkter, der til sammen gør det daglige arbejde med brynene nemmere, og som sikrer et godt resultat, fordi remedierne for det første ligger godt i hånden, og fordi de har en kvalitet, der er værd at arbejde med.

Brynkittet fra Real Techniques består af:

Angled Tweezer: En pincet af rustfri stål med en flad spids. Bruges typisk til at forme brynene med. Husk: Jo mindre plukkeri, des bedre!

Detailing Tweezer: En pincet af rustfri stål med en spids ende, så man også kan fange de små vildfarne hår.

Slanted Brow Spoolie: En brynbørste til at forme og få styr på hårene. Stryg opad, og alt er godt.

Slanted Arch Definer: En brynbørste, der gør det nemt at forme brynet og blende farve på og fordele farven jævnt, så resultatet ser mere naturligt ud.

Slanted Brow Brush: En brynbørste, der går det nemt at fordele farve på brynet.


Det lille knæk på brow spoolie, arch definer og brow brush gør det i øvrigt ikke bare nemt at arbejde med brynsættet. 

Knækket gør også, at det er utroligt nemt at tørre brøsterne efter rengøring, fordi man meget nemt kan lægge dem med børstedelen nedad, så de tørrer ordenligt, og vandet ikke går i limen, så denne opløses.

I den forbindelse kan jeg lige nævne, at de brynbørster, som bruges dagligt, naturligvis bør rengøres cirka en gang om ugen ligesom øvrige makeupbørster ;-)

De fleste brynkits kommer naturligvis også med små pensler og børster, som snildt kan bruges i en håndevending, men som ikke er helt så nemme og gode at arbejde med som de noget længere pensler og børster.
 

Fem steps til det perfekte øjenbryn:


1) Børst brynene op
For at få et overblik over, hvor brynene har brug for mere fylde, er det en god idé at børste dem opad. Start inde ved den tykkeste del af brynet og arbejd dig ud derfra.

2) Det rette brynmål 
Hellere plukke for lidt end for meget må være den gyldne regel! Det perfekte bryn starter på nogenlunde samme sted som siden af næsen, hvilket er nemt at måle, hvis man lægger en pensel på siden af næsetippen og lader den pege opad. Om der bør plukkes en smule her og der må desuden være en smagssag og et spørgsmål om ens ansigtsform generelt.

3) Udfyld med farve
Brug et decideret brynkit med farvevoks og pulver, en øjenskygge, en brynblyant eller noget fjerde. Det er meget forskelligt, hvad den enkelte foretrækker. Vigtigst er, at eventuelle huller i brynet fyldes ud, så brynet får mere fylde og farve.

4) De små detaljer
For det mere fulde look kan brynene passende få lidt mere farve, som tegnes indefra på brynet og ud og med opadgående bevægelser. Igen er det en god idé at børste brynene op.

5) Fikser, så resultatet holder
Det sidste finish kommer af, at brynene holder sig på plads hele dagen. Der findes flere forskellige typer bryngels, som holder brynene på plads og stiver dem let af, så brynene bliver, hvor du gerne vil have dem.

ANNONCE
Fem tips til perfekte bryn
Del

Seneste nyt

Annonce