Aniston

Efterårets makeupnyheder

Efterårets makeupnyheder

Lige nu sker der rigtig meget i beautyland.

August alene har bragt rigtigt mange spændende nyheder med sig, og nogle af dem har jeg allerede kastet min kærlighed over og skrevet nogle få (ej okay, mange ... Andet ville være ekstremt ukarakteristisk for mig!) ord om.

Men der er meget mere på vej ud på hylderne. Og på den måde er efterårssæsonen en rigtig spændende sæson. Det er nu alle de fede dybe farver kommer i spil, og desuden den sæson, hvor man endelig igen kan have makeup på uden, at det løber af ansigtet på en pga. sommervarme eller sommerregn.

Jeg har valgt at samle nogle af de spændende efterårsnyheder i et indlæg - en slags udvidet kinderæg, om man vil - for dermed at skabe et lille overblik over nogle af mine favoritter. 

CND Vinylux
Jeg er vild med Vinulyx! Alene holdbarheden gør den skøn, fordi man som regel kan få den til at holde i en lille uges tid. Men faktisk er farverne som regel også rigtig pæne og anvendelige og neglelakkerne meget glansfulde.

Efterårssæsonen hos CND Vinylux er ingen undtagelse, og bl.a. farven Oxblood #222 er en vild efterårsfavorit: Dyb, flot og lidt mystisk!

Den passer perfekt til alt det leo, orange og velour, vi skal iføre os her til efteråret.

CND Vinylux Craft Culture er allerede i handlen.

Depend 7Day
Apropos langtidsholdbare neglelakker så er skønne Depend naturligvis også på banen med en ny 7Day-kollektion i anledningen af efteråret.

Force of Nature kollektionen rummer otte flotte neglelakfarver, der spænder fra det nude til det mere klassisk røde. Desuden bringer den både shimmer og glimmer ind i en ellers grå, men smuk, tid.

Depend 7Day Force of Nature kommer i handlen i uge 37.

Depend O2 Minilak
Depend står godt nok lige på trapperne og er klar til at sende deres minilak-kollektion til efteråret, Rewind, i handlen. Men det betyder ikke, at de ikke også har endnu en lille limited edition kollektion i ærmet.

Holo Fantasy er en serie med otte holografiske neglelakker i alskens fine farver. Bl.a. en orange (Depend 5037 Forbidden Witchcraft), som nok skal give de nedfaldne blades fine farver kamp til stregen.

Depend O2 Holo Fantasy kommer i handlen i uge 41.

Smashbox Photo Op Eyeshadow
Smashbox har haft stor succes med deres Photo Op serie med bl.a. trio-øjenskygger. Men her til efteråret er de på banen med en lille serie højtpigmenterede øjenskygger, der lever hvert deres liv.

De flotte øjenskygger kommer i alskens flotte kulører, der kan bruges sammen eller hver for sig, og skyggerne findes i både lækre matte nuancer og andre med shimmer. 

Fælles for alle Photo Op single øjenskyggerne fra Smashbox er dog, at de er nemme at arbejde med, naturlige i farverne og fungerer særligt godt, hvis man arbejder med dem med fingrene fremfor med en øjenskyggepensel.

Smashbox Photo Op single eyeshadow kommer i handlen senere på måneden.

Smashbox Studio Skin 24H
Mens vi venter på de fine skygger, kan vi passende kaste os over en anden rar nyhed fra Smashbox: Studio Skin 24-hour Waterproof Concealer. 

Smashbox er nemlig på banen med en vandfast concealer, som holder dagen lang, og som samtidigt sørger for fugt til huden. 

Udover at concealeren holder fra morgen til aften (and then some), så er den nem at blende ud på huden og dækker alle urenheder, pigmentproblemer eller, hvad man nu ellers mener, ikke tåler dagens lys.

Smashbox Studio Skin 24-hour Waterproof Concealer er i handlen nu.

IDUN Minerals Blush
Egentlig burde IDUN Minerals' nyheder slet ikke være på denne liste. De er nemlig alle sommernyheder og ikke efterårsnyheder. Men jeg fik fingrene i dem sent, og jeg synes, de er værd at give et par ord med på vejen, så derfor har de sneget sig med - sådan helt ureglementeret!

To af de spændende næsten-nyheder hos IDUN Minerals er blush i to nye og friske nuancer, der går under de gode svenske navne Åkerbär og Tranbär. En super fin koralfarvet blush og en rigtig sprød rosa-pink.

Begge er tilpas intense i farverne, friske og lækre.

IDUN Minerals Blush i farverne Åkerbär og Tranbär kom i handlen i maj.

IDUN Minerals Compact Powder
IDUN Minerals er, i min bog, helt i toppen af listen, når det handler om mineral makeup. Jeg har været utroligt glad for deres foundationpudder, men jeg har flere gange været ude for at få fingrene i den helt rigtige pudder fra IDUN. Nu er den her - sammen med to andre nye farver.

IDUN Minerals har således lanceret tre nye compact powders i farverne: Light neutral, Light warm og Medium. 

Heldigvis skuffer de ikke, og IDUN Minerals Compact Powder i farven Medium er allerede blevet en start-efterårs-favorit, som matterer huden perfekt samtidigt med, at man faktisk ikke kan se den på huden. Win!

IDUN Minerals Compact Powder i farverne Light neutral, Light warm og Medium er kommet i handlen i maj.

IDUN Minerals Bronzer Compact
Bronzer er et must hele året, men måske særligt i denne tid, hvor vi gerne vil arbejde med noget af den glød, vi har tilovers fra sommeren, så den får et boost og varer bare en smule længere.

Istedet for kun at have en solskinspudder i deres sortiment, har IDUN Minerals netop fordoblet antallet, så de nu har to.

Den nye farve hedder Midnattssol og er en flot mat bronzer, der blot kræver lette strøg på de relevante områder for at give fuld effekt. 

I øvrigt kan IDUN Minerals' bronzers også bruges til contouring.

IDUN Minerals Bronzer Compact kom i handlen i maj.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce