Aniston

Sommer og strand i håret - selv på job

Der er ikke meget, der giver så lækkert et look i håret som en tur i bølgen blå.

Selvom jeg personligt er en kylling, når det handler om at bade i havet (det er som regel alt for koldt!), så elsker jeg fornemmelsen af saltvand i håret. 

Jeg hænger dog fast på kontoret i nogen tid endnu, og turen i havet er umiddelbart lige nu ret langt væk.

Heldigvis er der dog en del hårplejeproducenter, der for længst har fundet ud af, at det der med saltvand i håret giver et rigtigt lækkert look. Men der findes både skidt og kanel på den front, og visse sprays er lidt fis i en hornlygte - eller salt i en flaske med vand. 

Hvis jeg dog skal pege på en rigtig lækker sommerfavorit til at snyde sig til det lækre saltvandslook, så er det OGX' Moroccan Sea Salt Spray. Det er nemlig en saltvandsspray, som samler og stiver håret lige tilpas, og som i meget mindre grad end visse andre, lader effekten sive i løbet af dagen. Den giver med andre ord et tæt meget tæt på ægte saltvandslook, som holder.

Jeg bruger som regel saltvandssprayen sammen med OGX Moroccan Surf Paste, som giver håret et mat look. Så først surf paste og dernæst saltvandsspray fra bund til spids.

Selv mit glatte og tunge fe-hår får et virkeligt lækkert og slidt look, og der skal alligevel en del til for, at den slags holder dagens lang i mit typiske skandinaviske (læs: Klaskede) hår.

I øvrigt lugter udtrukket på OQX' lille blå Moroccan serie langt væk af sol, sommer og saltvand, hvilket i sig selv er ret lækkert ... især når man sidder på job med næsen nede i computeren, mens varmen og solen brager løs udenfor, og alle andre holder sommerferie.

Hele OGX hårplejeserien forhandles bl.a. i Matas.

ANNONCE
Sommer og strand i håret - selv på job
Del

Seneste nyt

Annonce