Aniston

Vask dit hår og plant et træ

Vask dit hår og plant et træ

Kald mig bare tree hugger. Men det er altså svært ikke at holde af træer.

Udover at være grønne og fine at kigge på , så regulerer de også vores klima, bidrager til vandkredsløbet og beskytter samt opretholder jordens kvalitet. De er hjemsted for en masse dyrearter, de giver føde og sørger for træ, som vi kan bygge af.

Men desværre bliver der færre og færre træer på vores jord pga. skovrydning, hvilket betyder, at der forsvinder rundt regnet 13 millioner hektar skov hvert år. Det svarer til et areal på størrelse med Portugal.

Der er dog heldigvis nogen, der sørger for, at regnskabet ikke går helt amok. Blandt disse er Yves Rocher, som vi ellers primært kender for de plantebaserede skønhedsprodukter. 

Sidste sommer nåede Yves Rocher deres mål med at plante hele 50 millioner træer verden over på bare fem år. 

I 2020 vil Stiftelsen Yves Rocher gå efter at have plantet det dobbelte - altså 100 millioner træer.

Den mission kan vi alle gøre vores for at bakke op. Lige nu kører Yves Rocher nemlig en kampagne, hvor de planter et træ for hver gang, vi køber et af følgende produkter:

- Ecolabel Radiance Shamoo
- Moisturizing Cream Day/Night
- Face & Body Comfort Cream
- Nourishing Body Lotion
- Nourishing Face Cream 
- Nourishing Hand Cream
- Nourishing Lip Balm

Jeg synes, det er en ret fin kampagne. Og når priserne starter ved 34 kr., så er det både super nemt og billigt at bidrage med et enkelt træ eller to til regnskabet - og i øvrigt få lidt lækkert nyt til badeværelseshylden.

Derudover kan man jo eventuelt også nyde godt af, at Yves Rocher netop nu holder udsalg og kører kampagne på, at de betaler fragten ...

Se mere om Yves Rocher her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce