Aniston

Seks sommeralternativer til den røde lak

Seks sommeralternativer til den røde lak

When in doubt, choose red! Rød neglelak er og bliver en klassiker og indrømmet, jeg er også helt forfalden til rød i alskens nuancer på neglene.

Men alternativer til rød er også rigtig fint, og det kan være meget godt med lidt afveksling, hvis man, som jeg, har hylder, skuffer og skabe fyldt med røde lakker i flere nuancer, end man kan tælle.

Diverse neglelakbrands byder denne sæson på rigtig mange flotte farver, som matcher gyldenbrun hud, sol, strand og sommerens modefarver. De er bestemt et kig værd, hvis sommeren skal byde på (lidt) andet end røde negle.

1/ Kure Bazaar Pistache
Sommerens smukkeste pistaciefarvede neglelak. Tilpas varm i farven til, at den ikke får hænderne til at se blege ud. Kure Bazaar er i øvrigt baseret på 85 pct. naturlige ingredienser og er 4-free - altså fri for toluene, formaldehyd, dibutyl pftalater og syntetisk kamfer.

2/ Depend 7day XOXO Hugs & Kisses
En klar lak behøver ikke at være kedelig. Den kan nemlig give masser af shine til neglene, så de ser super velplejede og fine ud. Depends nye 7day XOXO holder ikke bare i syv dage. Den holder også neglene naturligt pæne at kigge på. Depend 7day er 5-free - fri for formaldehyd, toluene, dibutyl pftalater, kamfer og formaldehyd resin.

3/ The Body Shop British Rose Nail Colour
The Body Shop laver normalt ikke neglelakker, der matcher deres hudplejeserier. Men de har lige taget deres limited edition British Rose palette skridtet videre, så man kan matche farven på sine negle med farven på cremen på badeværelseshylde. Super fin sart lyserød, der er lige til at spise. The Body Shops neglelakker er 5-free.

4/ CND Vinylux Lavender Lace
Denne sommer er lavendel alt andet end mormor og kedeligt, og CND Vinylux' nye sommerlak er i øvrigt både heldækkende og langtidsholdbar. CND Vinylux er 5-free.

5/ Kure Bazaar Jade
Turkis er et sommerhit, og sådan er det bare! Kura Bazaars nye Jade neglelak matcher poolen og havet blå, og så får den hænderne til at se helt brune ud - også selvom man bare har siddet på kontoret i ugevis.

6/ Uslu Airlines SXF
Hvis der er ét tidspunkt om året, hvor man kan bære gul på neglene, så er det om sommeren. Og gerne, når man har fået bare lidt kulør. Når man så matcher en fed gul med brune fingre, så går alt op i en sommerlig enhed. Uslu Airlines SFX (for Schönefeld) er blandt de smukkeste af de gule. Uslu Airlines' neglelakker er opkaldt efter lufthavne i hele verden og er 5-free.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE