Aniston

Mere holdbar sommer

Efterhånden er jeg der, hvor jeg sjældent (privat) bruger almindelig neglelak.

Jeg tester naturligvis en almindelig neglelak i ny og næ. Men når jeg skal lægge en neglelak af lyst og ikke for at teste, hvordan den fungerer, ser ud eller holder, så er det til som oftest en, der kan holde noget længere end de få dage, som en typisk almindelig neglelak holder.

Det er nu engang meget nemmere og mere belejligt, at man kan nøjes med at lægge neglelak en gang om ugen, end at man skal gøre det to til tre gange ugentligt og i øvrigt løbende ærgre sig over, at man render rundt med en lak, som ikke ser helt tip top ud.

En af de holdbare neglelakker, jeg er helt forfalden til, er Depends 7day neglelak, der, som navnet antyder, fint holder i op til en uge. 

Der er efterhånden kommet et solidt antal kollektioner i serien, som har afløst Depend GelLack, som de, til stor ærgrelse for mange, sløjfede fra de danske butikker.

En Depend 7day sommerkollektion er da det da også netop blevet til.

Kollektionen ramte handlen i forrige uge og er en fin og sommerlig kollektion, der har fået det lidt friske navn BFF's Forever, og hvor navnene på lakkerne alle sammen tager udgangspunkt i de forkortelser, som anvendes på bl.a. de sociale medier. 

De kække navne til trods er det en skøn kollektion, hvor jeg bl.a. virkelig synes, at YOLO (#7090) er en klar sommervinder.

Normalt holder neglelak med blå toner virkelig skidt på mine negle. Men den langtidsholdbare turkise neglelak bliver, hvor den skal, og så får den hænderne til at se helt brune ud. 

Hvis du er fristet af den nye Depend 7day sommer 2016-kollektion, så husk, at Depend 7day kræver, at man har et lille Starter Kit, som indeholder top coat og base coat, som holder den langtidsholdbare neglelak på plads. Uden kittet dur neglelakkerne ikke. Til gengæld er der til mange gange lak i sådan et kit.

Depend 7day BFF'ss Forever er i handlen nu og indeholder følgende lakker: IRL - In Real Life (#7085), TLC - Tender Loving Care ( #7086), XOXO - Hugs & Kisses (#7087), FTW - For The Win (#7088), YOLO - You Only Live Once (#7090), WYWH - Wish You Were Here (#7091), NOTD - Nails Of The Day (#7092) og BFF - Best Friends Forever (#7093)

ANNONCE
Mere holdbar sommer
Del

Seneste nyt

Annonce