Aniston

Når en GelLack-jomfru bliver GelLack-afhængig

Et nyt crush og et kig på Depends GelLack forårskollektion.

GelLack startkit fra Depend indeholder alt, hvad man skal bruge til at komme i gang. Så mangler man bare at finde sine favoritfarver blandt et utal at lækre GelLacks. - Når en GelLack-jomfru bliver GelLack-afhængig GelLack startkit fra Depend indeholder alt, hvad man skal bruge til at komme i gang. Så mangler man bare at finde sine favoritfarver blandt et utal at lækre GelLacks.
Indtil for nylig har jeg haft det rigtig fint med at lægge lak et par gange om ugen. Ja, det vil sige lige bortset fra de gange, hvor lakken chipper allerede dagen efter, man har lagt den, eller når den får "dyne-mærker", fordi den ikke helt er tørret, når man hopper i dynerne.

Derfor har jeg heller ikke haft trangen til at hoppe ud i GelLack-tendensen. Det har dog bundet i uvidenhed og i en tanke om, at det da ikke kunne være godt for neglen (som om det at lægge neglelak et par gange om ugen er det ... NOT!)

Men forleden tog GelLack-jomfruen her springet! Jeg lagde GelLack med Depend Cosmetics nye forårslakker og GelLack-maskine for første gang nogensinde! Og det var nemt. Så nemt! Lakken er jo tør med det samme, og man er fri for at rende rundt med strittende fingre i en evighed.

Herudover holder GelLack i en evighed. Og det er mega godt! Der var naturligvis nogle startvanskelligheder, fordi GelLack ikke er helt så nemt at styre som de fleste neglelakker, men resultatet blev alligevel ok, og GelLacken har trods alt en pænere finnish end en neglelak.

Jeg stod oven i købet med hænderne i vand en halv dag med Gellack på, og der skete intet med den. Jeg er vildt imponeret!

Mht. om det slider på neglen. Så er svaret: Næh, egentlig ikke. Man bruger en olie til at tage lakken af med igen, og det er relativt nemt. Og neglen under ser ikke synderligt medtaget ud, selvom lakken har siddet på i et par uger.

Vil jeg lægge almindelige neglelakker helt på hylden til fordel for GelLack? Nej! For jeg kan godt lide at skifte lidt engang imellem. Men jeg vil bestemt bruge GelLack også - specielt i de perioder, hvor jeg egentlig ikke har tid til at lægge neglelak. For på den måde er GelLack altså intet mindre end genialt!


Tjek evt. Depends instruktionsvideo til GelLack ud nedenfor.
ANNONCE
Udover startkittet skal der lige investeres i et par GelLack og en GelLack Remover Oil, så man kan få lakken af igen. - Når en GelLack-jomfru bliver GelLack-afhængig Udover startkittet skal der lige investeres i et par GelLack og en GelLack Remover Oil, så man kan få lakken af igen.
Candy Floss, Pink Daisy og Orchid Purple fra Depend Cosmetics GelLack forårskollektion. - Når en GelLack-jomfru bliver GelLack-afhængig Candy Floss, Pink Daisy og Orchid Purple fra Depend Cosmetics GelLack forårskollektion.
Med Depend GelLack Remover Oil og lunken vand er det meget nemt at fjerne GelLack igen. - Når en GelLack-jomfru bliver GelLack-afhængig Med Depend GelLack Remover Oil og lunken vand er det meget nemt at fjerne GelLack igen.
Close-up af mit første eksperiment med Depend GelLack Pink Daisy ... Men øvelse gør vel mester?! - Når en GelLack-jomfru bliver GelLack-afhængig Close-up af mit første eksperiment med Depend GelLack Pink Daisy ... Men øvelse gør vel mester?!
Depend GelLack Passion Glitter, solskin og lidt guld fra Zöl. - Når en GelLack-jomfru bliver GelLack-afhængig Depend GelLack Passion Glitter, solskin og lidt guld fra Zöl.
Del

Seneste nyt

Annonce