Aniston

Sommerfavorit i nye sommerklæ'r

Det er jo grundlæggende komplet ligegyldigt, hvordan et beautyprodukt er pakket ind, hvis bare det virker, og det er nemt at bruge.

Men der er nu alligevel noget fint over, når ens favoritprodukter kommer i nye klæ'r, så man har lidt nyt at kigge på.

Personligt kan jeg sagtens falde for et produkt på baggrund af emballagen. Så skru bare op for det kække design, og jeg smider det ned i min indkøbskurv!

Avène Eau Thermale står, som bekendt, altid på min badeværelseshylde. Og i disse mere lune måneder bliver den forfriskende spray brugt flere gange dagligt og ikke kun om morgenen til at vågne op på.

På de varme dage har jeg den sågar med i tasken, så jeg lige kan tage et sprøjt, hvis hovedet føles tungt, huden tør, eller panden bliver lidt for varm.

Derfor gør det mig også helt glad, at Avène har givet mig noget nyt og fint at kigge på denne sommer. 

Avène har nemlig lavet en lille design edition af den ellers helt klassiske Eau Thermale i taskestørrelse. Det er prik samme indhold, nemlig termalkildevand, men det midlertidige design gør det lige lidt sjovere at hive den lille taske op ad strandtasken eller håndbagagen. 

Bag designet står Takushi Mizuno, som også tidligere er blevet brugt til jubilæumsillustrationer af Avène.

Udtrykket er let og lækkert og meget tro mod Avènes klassiske udtryk. Så man vil ikke nødvendigvis få folk til at vende sig om efter emballagen på gaden. Men hvis man synes, forandring fryder lidt, så kan man fryde sig, hver gang den hives frem. Og det er 100 pct. nok for mig ;-)


Den fine lille 2016 limited edition Avène Eau Thermale fås bl.a. gratis ved køb af 300 ml. Eau Thermale på apoteket.

ANNONCE
Sommerfavorit i nye sommerklæ'r
Del

Seneste nyt

Annonce