Aniston

Forbered huden på sommersolen

Forbered huden på sommersolen

Om blot en måneds tid ringer klokken ud til årets sommerferie. Det betyder typisk en eller flere ugers fri i den danske eller udenlandske sommersol.

Og selvom der er sket meget siden dengang, hvor solariebrun hud var hot, så vil de fleste af os gerne have bare en lidt solkysset hud, inden vi igen bliver ringet ind på arbejdspladsen efter ferien.

Det betyder, at det er nu, vi så småt skal begynde at forberede huden på solen. 

At forberede kroppen og ansigtet kan ske på mange måder. Men bl.a. findes der forskellige metoder til at få huden til at tage bedre imod solen og til at holde bedre på den solbrune farve.

Det kan ske via piller, som man tager i nogle uger op til solsæsonen. Men det kan ganske enkelt også foregå ved at spraye kroppen og ansigtet, så den forberedes bedre til dage i sommersolen.

Yves Rocher har netop sendt en ny solserie på markedet, som, udover en række solcremer og en after sun, også består af en Before Sun spray. Altså en spray, som man benytter i ugerne op til, at man udsætter kroppen for solen således, at huden i både ansigt og på kroppen er forberedt på solen, og så den fine brune farve holder længere.

Yves Rochers Beautifying Mist Tan Activator skulle efter sigende både give en smukkere og en mere holdbar farve i ansigtet og på kroppen.

Men den skal bruges morgen og aften hver dag i tre uger op til ferien eller den periode, hvor man tænker, at man skal tillægge sig lidt kulør, og så i den første uge i solen. det vil sige i fire uger i alt.

Beautifying Mist Tan Activator er netop kommet i handlen, så jeg har endnu ikke nået at teste den. Men eftersom den danske sommer forhåbentligt ikke er alt for langt væk, vil jeg kaste mig i grams med den, så min hud forhåbentligt er helt med, når (hvis) solen endelig kommer igen.

I øvrigt har Yves Rocher også netop lanceret kosttilskud, som er udarbejdet til at forskønne og forlænge farven a'la dem, vi kender fra Imedeen Tan Optimizer. Yves Rochers Sun Vitamins sælges bare til sådan cirka den halve pris.

Bemærk desuden, at Yves Rocher lige nu (og frem til den 24. maj) har fri fragt på alle køb.

Before Sun Beautifying Mist Tan Activator forhandles hos Yves Rocher.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE