Aniston

Fem funktionelle, der sparer plads i kufferten

Fem funktionelle, der sparer plads i kufferten

Det varer ikke længe, inden der igen skal pakkes til sommerens rejse. 

For mit vedkommende skal der pakkes til hele tre uger i én kuffert og en toilettaske. Og sidstnævnte kommer jeg nok, sædvanen tro, til at dele med begge mine mænd, så der skal tænkes i multifunktionelle produkter, som fylder minimalt, men som kan bruges til flere ting.

Heldigvis er jeg dog efterhånden ret dreven, når det handler om at pakke så lidt som muligt til så meget som muligt. Derfor har jeg også en lille stribe produkter, som jeg køber gang på gang, og som altid er med mig på rejse.

1) Klorane dry shampoo - tørshampoo og styling i ét
Jeg foretrækker egentlig at vaske hår i shampoo og bagefter pleje med balsam. Men når man rejser, er det rart at kunne vælge den nemme løsning i ny og næ.

Her er tørshampoo et must. Desuden er tørshampoo fantastisk at bruge i styling i stedet for en hårspray.

Klorane tørshampoo findes oven i købet i en lille udgave, som lige passer i hjørnet af håndbagagen til redning af fedtet hår på den længere flytur, og som ikke fylder mere end en lille deo i toilettasken.

Klorane tørshampoo forhandles på apoteket

2) Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil - til det tørre hår og den tørre krop
Håret har brug for fugt - specielt, når man er meget ude, måske bader og slikker sol og hopper ud og ind af fly. 

Tørt hår får dog kamp til stregen med All-Over Miracle Oil fra Elizabeth Arden, og det samme gør tør hud i øvrigt.

Den lille spray kan sprøjtes på hele kroppen uden problemer. Men jeg ville nok ikke bruge den i ansigtet - også selvom det godt kunne være fristende efter en lang dag på stranden, hvor hele masken strammer.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil forhandles bl.a. i Matas

3) A-Derma Dermalibour - til læberne og alle de andre tørre steder
Uanset vejr og vind er en god læbepomade på rejsen et must. Allerede på flyet, hvor læberne kan blive ekstremt tørre. Men det er også rart at kunne slippe af med tørre områder andre steder på kroppen med et snuptag.

Den lille stick fra A-Derma er god på meget tørre læber, på tørre områder i ansigtet, på kroppen eller et hvilket som helst andet sted, hvor huden har brug for pleje med det samme.

Desuden virker Dermalibour rensende, beroligende og helende, så den kan sågar bruges på eksem, blenumser og hudafskrabninger. Man skal dog ikke bruge den dagligt, idet den er til meget tørre områder.

A-Derma Dermalibour forhandles på apoteket

4) The Body Shop Wild Argan Oil Solid Oil - til hår og hud
Selvom jeg er lidt forfalden til duften på The Body Shop arganolieserie, så er dette produkt faktisk kun et, jeg bruger på rejsen. Der dropper jeg nemlig den store bøtte hårvoks og shineprodukter og bruger i stedet dette lille vidunderprodukt.

Udover at produktet er fantastisk til at få styr på lokkerne med, så er det også genialt, at olien er hård. Det vil sige, at den ikke pludseligt løber ud i hele bagagen, hvilket jo sådan set er ret rart.

Wild Argan Oil Solid Oil er super til styling og kan desuden bruges til tørre hudområder rundt omkring på kroppen.

Wild Argan Oil Solid Oil Tips & Toes forhandles hos The Body Shop

5) Duolac Rejse 2-i-1 - rejse, stop og god mavefornemmelse
Uanset om vi er ude eller hjemme, så skal vi have vores daglige mælkesyrebakterier. Når nu 70 pct. af vores immunforsvar sidder i tarmen, så tager vi ingen chancer med at springe over vores daglige kosttilskud med de gavnlige bakterier. Og vores maver har heller aldrig haft det bedre.

På rejsen kan man jo desuden møde nogle mere drilske bakterier, der sætter gang i maven på den mere uheldige facon. Så for at beskytte mod dette samt holde tarmsystemet i topform tager vi altid Duolac Rejse 2-i-1 p rejsen. Produktet kommer oven i købet i en lille flad otte styks pakke, som man altid kan have ved hånden.

Duolac Rejse 2-i-1 forhandles på apoteket

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce