Aniston

Depend O2 - 30 pct. mere ilt og meget bedre børste

Ny formel, ny børste og en helt ny oplevelse med Depend Minilak.

Der sker en del spændende nyt hos svenske Depend i denne sæson.

Ikke nok med, at de lancerer en kæmpe bunke nyheder til (nærmest) alt inden for neglepleje. De er også på banen med helt nye minilakker, som er 100 pct. bedre end dem, vi kender fra Depend!

De nye Depend Cosmetics O2 neglelakker er baseret på en helt særlig, ny formel, som lader 30 pct. mere ilt trænge igennem lakken. Dermed ikke sagt, at neglen bedre kan ånde, for det behøver den slet ikke. Til gengæld, synes jeg, den nye formel er mindst 30 pct. mere holdbar end den tidligere.

Hvor jeg således tidligere har oplevet, at Depend Minilak måske har holdt sig pæn i tre til fire dage med base- og top coat, holder den nye formel faktisk op til en lille uge med to lag lak samt top- og base coat. 

Samtidig har Depend lanceret en helt ny og noget bredere børste, som gør det meget (som i rigtig meget) nemmere at lægge og styre lakken. De nye lakker har desuden den smarte lille indikator, der viser, om lakken er helt dækkende, halvt dækkende eller transparent.

Og som toppen på kransekagefiguren, så er Depend desuden klar med en serie af vanvittigt flotte Depend O2 Basic farver her til efteråret. De er alle 5-free og meget snart klar til at blive plukket i den lokale Matas, hvor de gamle Depend Minilak samtidigt udgår.


Depend O2 Minilak er i handlen hos Matas fra næste uge (uge 38) til 29 kr./stk.

ANNONCE
Depend O2 - 30 pct. mere ilt og meget bedre børste
Del

Seneste nyt

Annonce