Aniston

Hjemmespa og glød til kroppen med trækul

Der er mange grunde til, at asiatiske kvinder ofte er gudesmukke. Nogle af grundene er helt sikkert genetisk betinget. Andre er, at de har hemmeligheder.

Asiaterne er fulde af lækre skønhedshemmeligheder, som vi blegfede danskere først får nys om, når nogle af de seje skønhedsbrands kaster deres kærlighed over dem og sætter dem i produktion. 

Et meget godt eksempel på dette er The Body Shops helt nye Himalayan Charcoal Body Clay, som er en del af den skønne nye hjemmespa-serie Spa of the World - en ny serie af skønhedsprodukter, der netop er dumpet ind i butikkerne hos The Body Shop.

Himalayan Charcoal Body Clay er en slags muddermaske - men en muddermaske til kroppen.

Det kan virke uoverskueligt at stå på badeværelset med tuben, se ned på korpus og se frem til at smøre hele herligheden ind i en tyktflydende og lidt sej maske. Men det er faktisk slet ikke så besværligt, som det måske umiddelbart kan forekomme - og når det er gjort, kan man se frem til en renset hud med mere glød. 

Masken fra The Body Shop er nemlig spækket med trækul, og trækul er kendt for at udvinde hudens urenheder og for at fjerne op til tusind gange sin egen vægt i giftstoffer fra huden. Når masken således har siddet i 10 minutters tid, og man har skyllet med varmt varmt vand, så forekommer huden helt fornyet, ren og pæn.

Jeg testede den lækre kropsmaske i dagene op til mit gensyn med badedragten, og det kunne bestemt både mærkes og ses - også selv jeg lidt sprang over, hvor gærdet var lavest og nøjedes med at smøre masken på der, hvor badedragten ikke dækkede.

Det er smag og behag - og et spørgsmål om, om man vil bruge fem eller ti minutter på at smøre, for det er egentlig slet ikke så svært, når man først er i gang.


Himalayan Charcoal Body Clay forhandles hos The Body Shop.

ANNONCE
Hjemmespa og glød til kroppen med trækul
Del

Seneste nyt

Annonce