Aniston

Ferieklar hud

Tre til opstramning af huden, glød og solparat krop.

Om mindre end en uge går turen til Kreta med Apollo. Der skulle meget gerne være cirka 30 grader og masser af sol samt mulighed for at lege pool- og stranddyr i en hel uge.

Det er dog nogen tid siden, jeg har luftet andet end armene. Ja, faktisk har jeg ikke været i badetøjet siden vores uge i Sydfrankrig. Derfor er min hud sådan set også efterårsklar - bleg og kedelig og parat til at blive proppet i en stor sweater.

Nu hvor jeg dog skal ud og lufte badedragten, bikinien og de blege lår endnu engang (og jeg glæder mig!!), er den hvide krop ved at blive gjort ferieklar og parat til en uge med sol, strand og vand.

Skrrruuuub
Først og fremmest er tiden op til bikinisæsonen altid højsæson for bodyscrubs for mig.

Hvis den brune kulør skal lægge sig pænt og ordentligt, skal den simpelthen have et kanvas, hvor alt den døde hud ikke gør, at kuløren bliver ujævn og "beskidt". Derfor er det en rigtig god idé at skrubbe huden med en god bodyscrub, inden man smider sig ud på solstolen. 

Jeg har flere scrubs, som jeg er rigtig glad for. Men skal det dufte af chokolade i hele badet, og det må det faktisk rigtig gerne, så får kroppen en omgang Choko Peeling fra top til tå. Det fjerner den døde hud og gør virkelig en forskel for den brune kulør!

Desværre ser det ud til, at lige netop Choko Peeling er udgået af sortimentet hos Raz Spa. Men en Kaffe Peeling er garanteret (mindst) lige så skøn!
Raz Spa produkterne forhandles bl.a. på Raz Spas egen hjemmeside.

Mudder til lemmerne
Muddermasker er blandt mine favoritmasker til ansigtet, men jeg har aldrig tidligere prøvet en muddermaske til kroppen.

The Body Shop har dog netop lanceret en rigtig skøn en af slagsen til kroppen som en del af deres nye Spa of the World-serie.

Man fordeler et tyndt lag mudder på hele kroppen og lader det sidde i cirka ti minutter, inden man hopper i et koldt bad, og så sørger mudderet til gengæld for at efterlade huden dejligt blød og med den skønneste glød! Derudover er ler kendt for at have en opstrammende effekt, hvilket jo slet ikke er så tosset, når man snart skal i badetøjet igen.

Spa of the World Moroccan Rhassoul Body Clay er oplagt at bruge i dagene op til en ferie, hvor man pludseligt skal vise sig frem i badetøjet igen!
Spa of the World Moroccan Rhassoul Body Clay

forhandles hos The Body Shop

1-2-3 stram op!
Selvom jeg ikke bruger olier i ansigtet, så er jeg stadig stor fan af olie på kroppen - specielt de opstrammende af slagsen!

African Botanics Marula Firming Botanical Body Oil er den skønneste kropsolie, som er god at bruge lige efter badet. Den fugter huden perfekt, fedter ikke synderligt, og så er den god at massere ind i bl.a. lår med cirkulerende og opadgående bevægelser, så man rigtig får æltet lårbasserne i form.

Marula olien er i øvrigt så snedigt designet, at der ikke skal hældes olie ud ad flasken. Den kommer med pumpe, hvilket gør det super nemt at dosere - og minimerer risikoen for, at man har olie på hele badeværelsesgulvet efter brug.
African Botanics Marula Firming Botanical Body Oil forhandles bl.a. hos Magasin.

ANNONCE
Ferieklar hud
Del

Seneste nyt

Annonce