Aniston

Det gode liv

To nye til gode sunde morgenmadsvaner.

Jeg er vist tidligere kommet til at skrive stolpe op og stolpe ned om, hvor vigtigt det er, for hele familien, at spise et godt, sundt og mættende morgenmåltid. 

Det løser vi ofte med ristet rugbrød med ost eller havregrød med frisk frugt. Men hvis vi gerne i en periode vil noget andet, kan det faktisk være lidt svært at finde det sunde og mættende alternativ, når vi står foran hylden med morgenmadsprodukter. Meget er der sukker i, andet mætter ikke helt nok, noget tredje er så kedeligt, at det støver ud af munden, bare man kigger på det! 

Det vil "Det gode liv" nu lave om på.

"Det gode liv" er to nye morgenmadsprodukter, en supermüsli og en granola, som har som mission at gøre granola og müsli både sundt og velsmagende. Morgenmadsprodukterne er specielt udviklet til at drysse på surmælksprodukter, yoghurt og skyr. Men de fungerer også oven på havregryn, hvis man engang i mellem vil have lidt mere smag her. 

Supermüsli og granola fra "Det gode liv" er spækket med korn, nødder og bær - og altså ikke med chokolade og andre søde sager. Alle kornprodukterne er desuden fuldkorn, og så er der hverken tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Både supermüslien og granolaen smager dog dejligt sødt og lækkert, fordi de fx. er sødet med tørret frugt og æblekoncentrat.

Men smager det så godt? Ja! de to varianter, vi har prøvesmagt, smager rigtig fint! Selvom de er sunde alternativer til mange af de müsli- og granolaprodukter, der er på hylderne, så smager de ikke minder syndige overhovedet. Men de kan spises med god samvittighed, og de mætter godt.

Herudover vil Lillemanden gerne tippe om, at en lille håndfuld også udgør en alletiders lille snack efter børnehaven.

"Det gode liv" supermüsli findes i to varianter, og det samme gør "Det gode liv" granola. De forhandles i supermarkeder rundt omkring i landet allerede nu.

Produkterne fra Det gode liv er tilsendt uopfordret til smagstest.

ANNONCE
Det gode liv
Del

Seneste nyt

Annonce