Aniston

Lykken er ... #13

... en pose med gavmilde lakridschokolader.

Når nu man har haft en travl dag, når det regner og er koldt, og når Lillemanden træder i verdens største hundelort på vejen hjem fra børnehave, så er der kun én ting, der kan redde ens dag: En pose med Anthon Bergs helt nye lakridschokolader foran ens dør!

Der er ikke mange, der er så gode til at nytænke deres produkt på en velfungerende måde som Anthon Berg, og med de nye små lakridskugler med chokolade omkring har de gjort det igen.

Godt nok er der gået lidt sport i at putte lakrids i den ene eller anden form i alt, og det med både succes og knap så meget succes. Men Anthon Berg har formået at skabe noget, der minder om en Johan Bülow lakridschokolade, men som smager helt anderledes - og mindst lige så syndigt, salt og sødt.

De små kuglerunde herligheder findes i fem varianter og i noget for enhver smag. Herhjemme er vi dog, efter en grundig prøvesmagning, enige om, at det nok bliver Mint & Raspberry-varianten, vi kommer til at købe igen ... og igen ... og igen.

Alle fem varinter, Citrus, Strong & Salty, Salty, Mint & Raspberry og Mild & Sweet, smager dog rigtig godt, og de små glas med kuglerunde mundfulde er oplagt at bruge som værtindegaver, kalendergaver eller bare-fordi-gaver. De koster nemlig ikke alverden. Til gengæld skal de nok gøre lykke hos modtageren.

De nye Anthon Berg lakridschokolader er netop spottet i Netto til 35 kr. Vejl. udsalgspris er dog 39,95 kr.

ANNONCE
Lykken er ... #13
Del

Seneste nyt

Annonce