Aniston

Ørestaden koger

København går agurk i skønne madoplevelser.

Hvis nu du tilfældigvis skulle befinde dig i nærheden af Bella Center på søndag, så kan du passende bevæge dig ind ad indgangspartiet og træde ind i et madmekka af dimensioner. 

Fagmessen Copenhagen Food Fair, som ellers kun er for branchefolk, åbner nemlig dørene for alle os andre, der godt nok ikke arbejder i branchen, men som sætter pris på god mad og drikke.

Ørestaden koger er nemlig en ny del af Copenhagen Food Fair, som inviterer alle indenfor. Bella Center har dedikeret en hel hal til alle os madelskere, som har lyst og mod på at udfordre smagsløgene med mad fra alle verdens hjørner og mere til.

Her til aften fik jeg en lille smagsprøve på bare en lille bid af det, man har i vente, hvis man dropper søndagsslapperen i sofaen og bevæger sig ud, hvor vinden blæser mere end i resten af København. 

Jeg kan bl.a. afsløre, at man kan sætte tænderne i fantastiske Vesterhavsøsters fra Fiskebaren, den lækreste Skipperlabskovs, super skønne chokolader fra Friis-Holm Chokolade (er du gal, det er god chokolade!) samt vanedannende vine fra Rødder og Vin.

Når Ørestaden koger skydes i gang på søndag, vil der bl.a. være mulighed for at købe sig til en (billig) søndagsfrokost, få smagsprøver, opleve naturvine, gå på pop-up-markedsplads og i det hele taget vælte sig i god mad og drikke en hel dag.


Ørestaden koger løber af stablen den 22. februar fra kl. 11 til 17 i Bella Center. 

ANNONCE
Ørestaden koger
Del

Seneste nyt

Annonce