Aniston

Total OvenPå morgenmad

Ny morgenmadstopping med frugt - og kun en lille sjat sukker.

Skyr er den type madvare, der er gået fra nul til 100 på meget kort tid.

Jeg havde personligt ikke smagt skyr for blot et par år siden og havde heller aldrig hørt om det, men nu ligger det jævnligt i indkøbskurven, og selv Lillemanden har taget skyr til sig som en del af hans kostpyramide.

Naturel yoghurt, skyr og andre surmælksprodukter bliver her i huset ofte toppet med müsli og lidt honning - evt. lidt frisk frugt, hvis vi har noget i huset, som passer til.

Et helt nyt alternativt til müsli, honning og frugt er dog Den Gamle Fabriks frugttopping OvenPå.

OvenPå består ganske enkelt af frugt og bær - faktisk 90 pct. af slagsen og så 10 pct. rørsukker for lige at give den sødme, som ofte skal til, hvis man køber den knap så fede variant af skyr.

Toppingen er rigtig god til skyr, men kan også fint bruges til andre former for surmælksprodukter og desserter. Det er super nemt, fordi man egentlig bare skal åbne en bøtte og hælde løjerne ud over det, som man vil tilsætte lidt frugt. Dvs. at man i princippet også kan bruge toppingen til is, vafler eller andre desserter, hvor den lidt syrlige smag giver et ekstra pift.

Alt i alt er OvenPå super lækkert og et virkelig nemt alternativ til at lave frugttoppingen selv! Og så er OvenPå hverken kogt eller tilsat konserveringsmidler - kun en lille snas sukker.

OvenPå fra Den Gamle Fabrik findes i to varianter og har en vejl. udsalgspris på 14,95 kr. for 200 gram.

ANNONCE
Total OvenPå morgenmad
Del

Seneste nyt

Annonce