Aniston

Kinder påskeægsjagt - ja, vi skal!

Sidste år blev Kinders påskeharer overdænget med krammere. Men det er også dem, der ved, hvor den gode chokolade gemmer sig ;-) - Kinder påskeægsjagt - ja, vi skal! Sidste år blev Kinders påskeharer overdænget med krammere. Men det er også dem, der ved, hvor den gode chokolade gemmer sig ;-)

Præcis ligesom sidste år har Kinder (dem med verdens bedste chokolade - også til mødre) valgt at invitere til påskeægsjagt i Frederiksberg Have. Lillemanden og jeg var af sted sidste år sammen med en veninde og hendes datter, og det var et ubetinget hit for alle parter.

Der blev krammet kaniner, jagtet gåder og spist Kinderæg og påskeharer til den store guldmedalje.

Nu har Kinder lige inviteret til dette års påskeægsjagt, og vi går faktisk allerede og glæder os rigtig meget. Vi håber på godt vejr, og så er vi sådan set ret sikre på, at Kinder sørger for resten af det, der nok skal gøre dagen til en rigtig hyggelig jagt, som i sidste ende udløser dejlige Kinderæg. 

I år er temaet kendte børnesange, hvilket er et emne, vi er ret dårlige til. Men mon ikke vi nok skal greje den quiz alligevel? 

Påskeægsjagten kan nydes af store og små, men har man de helt små med, er det nok en god idé at tage en barnevogn eller klapvogn med, da vi i hvert fald sidste år kom ud på lidt af en gåtur gennem haven.

Uf! Jeg håber, Lillemanden giver en påskehare til sin mor igen i år! Harerne er nemlig godt nok på ingen måde fedtede, men hvis de voksne skal smage, så er det altså børnene, der skal være villige til at dele.

Du kan se flere billeder fra Kinders påskeægsjagt sidste år lige her.


Kinder Påskeægsjagt foregår i Frederiksberg Have lørdag den 28. marts 2015 mellem kl. 10-15.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce