Aniston

De perfekte gummistøvler til vandpyttehopperi?

Haves: Lange, tynde stænger, der gerne vil hoppe i vandpytter. Søges: De perfekte gummistøvler til den slags.

De perfekte gummistøvler til vandpyttehopperi?

Snart skal flyverdragten og vinterstøvlerne i sommerhi. Det er forår, og udover mere lys, sol og lune temperaturer, så betyder det også en hel del regn, hvis jeg kender det danske forår ret. 

Her på matriklen er regntøjet i hus, så vi er sikre på at nå til og fra børnehaven med tørre bukser, men ... Gummistøvlerne mangler!

De seneste år har vi haft de korte gummistøvler fra Katvig, som jeg i stor stil har hamstret fra deres lagersalg år efter år, og som, btw, er rigtig gode til små mennesker. Men jeg tænker, at Lillemanden nu er kommet i vandpyttehopper-alderen (den kommer med trodsalderen, er min teori), og så er korte fine gummistøvler nok ikke sagen længere. Ikke med mindre han skal leve med meget våde strømper det meste af forårssæsonen. 

Drengen skal have lov til at hoppe amok i vandpytter, så ... Vi skal finde de perfekte gummistøvler til en smal fod, de skal være lange og ikke for tunge, for når der skal hoppes i vandpytter, skal det ikke være vægten, der får en til at holde igen. Og nej! Jeg kommer ikke til at give 700 kr. for et par gummistøvler, som drengen vokser ud af om tre måneder ;-)

Men inden jeg løber hele byen rundt og løfter en støvle og bøjer en sål, så kunne jeg godt tænke mig bud på, hvilken støvle der er din favorit til poden derhjemme? 

Og som mod-ydelse for dit evt. guldtip vil jeg gerne tippe om regntøjet fra Racoon Outdoor, som vi nu er røget på for anden sæson i træk. Det er, efter min mening, genialt! De der hurtigttørrende ærmer, som regntøjet fra Racoon er udstyret med, er virkelig guld værd, når man skal lege med vand. Og det skal man - sgu! :)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce