Aniston

Kom nu til Danmark, Little Horn!

Kalder alle børnetøjsforhandlere i Danmark.

Selvom det ikke helt var meningen, endte vi med at købe en hel del tøj, da vi var i Australien for et par måneder siden. Det er svært at modstå, når nu der er udsalg i alle butikkerne, og det er forårskludene, der er sat ned til yderst favorable priser.  

Bl.a. fik vi købt nogle ret så fine ting fra et australsk børnetøjsmærke, der hedder Little Horn. Jeg faldt ret tilfældigt over det i David Jones, som er Australiens svar på Illum eller Magasin, og det var kærlighed ved første blik.

For hver dag, der går, forelsker jeg mig mere og mere i de par dele fra mærket, som vi havde med hjem i kufferten. Jeg synes ganske enkelt, drengen ser über dejlig ud i det. Det er lige ham og lige mig. 

Derfor har jeg også været på udkig efter en dansk eller europæisk forhandler af mærket, så jeg kunne lure på, om den nye kollektion er lige så fin. Men desværre forgæves! Little Horn findes ikke i hverken Danmark eller Europa. Det ville ellers være rigtig dejligt, hvis nu der var en børnetøjsindkøber, der lige fik færten af det virkelig skønne børnetøjsmærke, som så dagens lys i Melbourne i 2003, og som siden har lavet de fineste klude til poderne med inspiration fra streetwear samt voksenmoden og med de fineste print.

Nuvel ... Vi må tage til Australien eller New Zealand igen snart og shoppe. Der er jo ikke andet for ;-)

Jeg har samlet lidt af de lækkerier, jeg kunne finde, fra den nuværende kollektion i galleriet. Tjek desuden Little Horn ud på deres egen hjemmeside. Der er også links til forhandlere, men desværre kan det jo være en dyr fornøjelse at klikke noget hjem fra Australien eller New Zealand pga. tolden.

ANNONCE
Kom nu til Danmark, Little Horn!
Del

Seneste nyt

Annonce