Aniston

Vi er tossede med den viking!

Erik Viking er tilbage i garderoben.

Oh skræk og gru! Nu blev det endelig tid til igen at hoppe i en knap så varm trøje, og så er Lillemandens hættetrøje, der ellers faktisk har fulgt ham i en et par år, blevet for lille. Det er i sig selv altid lidt trist, fordi man jo altid køber ting til sin lille guldklump, som man virkelig ikke kan stå for. Og jeg vil savne den trøje, for den var mega pæn, og blød og virkelig lækker, selvom den er blevet vasket 100 gange, og han har spildt ærtesuppe ned af den i børnehaven mere en ti gange (ja, de spiser ganske ofte ærtesuppe?!)

Hættetrøjen var fra Danefæ, helt grøn og med en grøn Erik Viking på fronten. Ret enkelt, men vi elsker jo den viking dér!

Heldigvis er vi ikke de eneste, der nyder Erik Vikings selskab, så Danefæ har været leveringsdygtige i en ny lækker sag. Og hvis jeg troede, den gamle var blød, så kan jeg godt tro om igen, for den nye er endnu blødere, og mindst lige så pæn. Den er blot en lille tand tyndere, fordi det er en forårs- og sommermodel og ikke en vintermodel, som den anden tilsyneladende var. 

Faktisk blev jeg allerede lidt tosset med den, da jeg så den i et katalog for nogle måneder siden. Men så har man jo pænt at vente.

Lillemanden kan i øvrigt ikke så godt have den nye hættetrøje på uden sine jeans fra Danefæ, fordi de også har en viking på bagen. De er stadig lidt store til ham - ikke så meget i længden men rigtig meget i livet. Men det er svært at finde jeans, når man er lang og tynd, og han plejer lige at vokse ind i sine bukser, inden de begynder at stumpe. Så der er håb endnu.

Begge dele er fra Danefæs forårs- og sommerkollektion og forhandles bl.a. på Danefæs egen webshop.

ANNONCE
Vi er tossede med den viking!
Del

Seneste nyt

Annonce