Aniston

Børnevenlig plakatkunst

Sylvest og hans unger er flyttet ind.

Et børneværelse til en næsten 5-årig er en svær størrelse. Man er ikke så lille, at man skal have tuttenuttede ting alle vegne, og man er ikke stor nok til rigtig at have voksenting. Og når man derudover har en mor, der ikke synes, det er fedt med Cars plakater, Superman-sengetøj og andre underligheder, så kan vægge, hylder og alt det bløde være et ganske svært puslespil.

Nu er Sylvest og Ungerne dog flyttet ind i Lillemandens lille hule. Og det passer, hvis du spørger mig, perfekt til den alder, han har nu.

Faktisk købte vi allerede to plakater fra Sylvest og Ungerne sidste år, men fordi vi er virkelig langsomme, når det handler om at gøre projekter i hjemmet færdige, er fine sager først kommet i rammer nu. 

Vi kunne ikke stå for den fine plakat "Storby Søvn", som Sylvest har designet sammen med datteren Ella, og så røg der en piberygende fisk med som bonus.

Der er dog vildt mange fine plakater på hjemmesiden (er bl.a. lidt forelsket i "Bang! Du' sød!"), og de er lige til at klikke hjem for bare 199 kr. inkl. fragt. A3-rammer har vi så shoppet i IKEA, fordi de for det første er billige, og for det andet kan man få dem med plastik-"glas", som er oplagte på et børneværelse, hvor man gerne må kaste lidt med ting og bObles donuts.

Se evt. flere fede plakater på Sylvest og Ungernes webshop.

ANNONCE
Børnevenlig plakatkunst
Del

Seneste nyt

Annonce