Aniston

Dealicious.dk

Mode, skønhed, bolig eller underholdning

Presse billede fra Dealicious.dk - Dealicious.dk Presse billede fra Dealicious.dk

Er du til mode, skønhed, bolig, underholdning eller alle 4 ting? Så kan det være, Dealicious.dk er noget for dig.

Dealicious.dk, som netop er kommet til Danmark, giver dig alle fire ting og mere til. En af kategorierne eller alverdens andre er repræsenteret hver gang og hver gang med en ny dealicious deal. 

ANNONCE

Om Dealicious
Dealicious.dk  så dagens lys, med et ønske om at øge opmærksomheden for detailbranchen, musik, events og rejsebranchen og har derfor alliereet sig med  forskellige virksomheder, for at gøre dette til virkelighed.

Sidenhen (nærmere betegnet d. 26 September) har Dealicious.dk, (med hjælp fra Dealicious-tilbuddenes ejere) gjort det muligt for luksudyrene i Danmark at nyde godt af dette ønske.

D. 26 September var nemlig dagen, hvor Dealicious skød sit danske website med de tilhørende dealicious deals igang - med tilbud helt ned til 1 kr.

Idag er de dealicious deals nogle andre, men stadig eksklusive og one of a kind.  
ANNONCE
Dealicious.dk  
SIden er bygget op med forskellige deliacious deals, som hver har en form for udløbsdato eller mere tid.

Under tilbudet er der info om selve tilbuddet og et digitalt nedtællingsur, som viser nøjagtigt, hvornår deliacious dealen ikke længere er deliacious eller, mere præcist, aktiv. 

Kort sagt, nedtællingsmetoden gør det nemt for medlemmerne på Dealicious.dk at holde øje med de deals de er interesseret i og skynde sig at købe dem, inden tiden udløber.

Men vær opmærksom på at herefter er det så virksomhederne, som står bag tilbuddene, der afgør, om minimum antallet af købere til produktet er nået. Er minimumgrænsen nået, vil medlemmerne som har valgt at købe, modtage en mail med deres værdibevis, som kan indløses i virksomheden butikker eller til det specifikke produkt, service eller behandling.

Enkelt og billigt. 

Dealicious deals er alt fra mode-items og skønhedsprodukter til Dealicious deals med romantisk overnatning eller parterapi og næsten alt derimellem. 

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce