Aniston

Lækre unger og et lille kig i krystalkuglen

Modeshow med godt og blandet fra efterår- og vinter 2015 til børn.

Børnemodemessen, CIFF Kids, er altid et besøg værd, fordi det er et mekka af alle de dejlige børnetøjsmærker, og fordi man får mulighed for at tage et kig i krystalkuglen og se, hvad mon den næste sæson byder på inden for børnemoden.

Ved CIFF Kids er der altid et rigtig fint modeshow med tøj og accessories fra de forskellige mærker på messen, og for mig er det faktisk gået hen og blevet en must-see, når jeg besøger messen - ikke mindst pga. af de lækre unger, som man har lyst til at tage med hjem i lommen (og aflevere tilbage igen, naturligvis!)

Denne gang var ingen undtagelse. Og faktisk synes jeg, at modeshowet var lige en tand ekstra magisk i denne omgang - måske fordi det hele var linet lidt oldschool op, men naturligvis med et væld af forskellige mærker sammensat på kryds og tværs og med fokus på efterår og vinter 2015. Blandt de fine sager kan bl.a. spottes lækkerier fra MarMar Cph, Fred's World, Wheat og Le Petit Tom.

Tag et kig i galleriet og dermed i krystalkuglen for, hvad efteråret og vinteren kommer til at byde på næste gang.

ANNONCE
Fotos; CIFF Kids / Copenhagen Fashion Week - Lækre unger og et lille kig i krystalkuglen Fotos; CIFF Kids / Copenhagen Fashion Week
Del

Seneste nyt

Annonce