Aniston

#Ragstrouble

Åh åh! Rags er på besøg.

I morges kom en lille fyr på besøg. Han hedder Rags, og han er meget sød, men han er åbenbart også fuld af spilopper. Ja, der er faktisk lidt drillenisse over ham.

Rags kommer fra Small Rags, som jeg har skrevet om for nogen tid siden. Faktisk har jeg ikke alene skrevet om det nye danske børnetøjsmærke, som ser dagens lys senere på ugen, nej, jeg vil nok påstå, at jeg har hyldet det!

Og nu her på torsdag lanceres Small Rags altså for alvor, og derfor har Rags aflagt os et lille visit. Small Rags har nemlig valgt at sende Rags ud i verden for at forkynde budskabet om, at mærket bliver lanceret, og det er jo en ret så fin idé. Rags har dog en tendens til at lave ballade, og når han gør det, så kan man blot lægge sit billede op på Instagram eller på Small Rag's Facebookside, bruge hashtag #Ragstrouble, og så deltager man i en konkurrence om fine sager fra Small Rags. 

Hos os har Rags allerede været på spil. Tsk tsk ... Men Lillemanden synes nu bare, at Rags skal opføre sig ordenligt. Det kan han nemlig bedst lide ;-)

Spændt på Small Rags? Der er allerede lagt en masse virkelig pæne sager til de aller mindste ud på Small Rags' hjemmeside.

ANNONCE
#Ragstrouble
Del

Seneste nyt

Annonce