Aniston

Bybarn på bondegården

Julemanden blev vækket.

Lillemandens børnehave har den fineste tradition. Lige op til første søndag i advent tager alle børnehavebørnene på tur med bus til en gård uden for København. De skal nemlig vække julemanden! Det er en stor ting, som alle byungerne glæder sig vildt meget til.

Således også i år, hvor Lillemanden virkelig var spændt på det hele, fordi han efterhånden begynder at finde ud af, at det der jul faktisk er helt okay, og at ham julemanden er en ret fed type ;-)

Aftenen forinden stod munden ikke stille under aftensmaden, fordi han skulle fortælle, at de skulle køre i bus, og så skulle de op til julemanden, og de skulle ponyride og spise risengrød og være sammen med store hunde og en nissedame og ... og ...  og ... 

På dagen var han da heller ikke til at få ned fra den lyserøde sky, så vi hoppede i den spritnye flyverdragt fra Racoon Outdoor for første gang denne vinter og spændte Bundgaard støvlerne med foer godt på.

Nu har vi endnu ikke indarbejdet så mange juletraditioner i vores lille familie, så jeg synes, det er så fint, når der er gode traditioner andre steder.

ANNONCE
Bybarn på bondegården
Del

Seneste nyt

Annonce