Aniston

Lykken er ... #2

At opdage en vandlegeplads i Fælledparken.

At kaste skoene og sandalerne i græsset er charmen ved sommer! (Sandaler: Graceland, Deichmann, slip-ons: Pumpkin Patch) - Lykken er ... #2 At kaste skoene og sandalerne i græsset er charmen ved sommer! (Sandaler: Graceland, Deichmann, slip-ons: Pumpkin Patch)
Lykken er ...

... Pludselig at opdage, at der er en stor vandlegeplads i Fælledparken.

... At have fri på en fredag med vildt godt vejr.

... At tage cyklen og bare drøne derudaf.

... At smide sko og strømper og hoppe i bølgen blå.

... At spise en is fra ParadIs.

... At få en god islatte fra Kaffeplantagen.

... At nyde vejret på Sankt Hans Torv.

Bare alle dage var sådan!
ANNONCE
Kamp hyggeligt! - Lykken er ... #2 Kamp hyggeligt!
Lillemanden i sit es (jep, det er ham i den grønne Hummel badedragt!) - Lykken er ... #2 Lillemanden i sit es (jep, det er ham i den grønne Hummel badedragt!)
Iiiisssch! En ParadIs er der altid plads til. (cap: Mads Nørgaard, t-shirt: Katvig, shorts: Name It Kids) - Lykken er ... #2 Iiiisssch! En ParadIs er der altid plads til. (cap: Mads Nørgaard, t-shirt: Katvig, shorts: Name It Kids)
Det der med iskaffe er faktisk ved at blive en vaskeægte last! Men Kaffeplantagen på Sankt Hans Torv laver også en god en af slagsen! (Sandaler: Deichmann, bukser: Maison Scotch, lakker: By K. neglelak) Skål for det gode vejr! - Lykken er ... #2 Det der med iskaffe er faktisk ved at blive en vaskeægte last! Men Kaffeplantagen på Sankt Hans Torv laver også en god en af slagsen! (Sandaler: Deichmann, bukser: Maison Scotch, lakker: By K. neglelak) Skål for det gode vejr!
Del

Seneste nyt

Annonce