Aniston

Lykken er ... #10

Weekender med INTET i kalenderen.

Lykken er ... #10

Når uret siger fredag eftermiddag, og man kigger i kalenderen og ser, at der absolut ikke er planlagt noget som helst i weekenden, så ved man, det kun kan blive godt.

Weekender helt uden planer er så sjældne, og man skal huske at nyde dem maksimalt, når det endelig sker.

Sådan en weekend har jeg netop haft. Det betyder, at jeg har nået at fylde køleskabet til bristepunktet, at jeg har støvsuget og vasket gulv, bygget flere huler og læst gode historier med Lillemanden, bagt rugfler og ryddet op.

Men jeg har også nået at læse det ELLE, som har ligget uåbnet på mit bord siden december (ja, det handler en hel masse om julegaver, men også om inspirerende mode og seje kvinder), jeg har gået en tur på Strøget helt alene, drukket en kop take-away kaffe og shoppet et par uundværligheder i Illum. 

Soundtracket til min weekend har været Tony Bennet og Lady Gaga, der har lavet et helt fantastisk album sammen ("Cheek to Cheek"), som er yderst velegnet til hjemmehyggeri og praktiske formål, og som er meget sing-along-venligt.

Jeg har også næsten spist en hel æske Nespresso Financier-kager med pistacie, fordi de er så sindssygt svære at lade stå i skabet. Men jeg håber, de er udlignet af de mange gulerødder og tomater, jeg også har fortæret. Hvis ikke, går det også nok.

Mandag, du kan bare komme an. Jeg er klar :-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce